• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

08:25

POČETAK DRUGE FAZE IZ SNA! Velika pobeda: Rukometašice bolje od Južne Koreje!

Ostali sportovi

POČETAK DRUGE FAZE IZ SNA! Velika pobeda: Rukometašice bolje od Južne Koreje!

Podeli vest

Rukometašice Srbije su u svom prvom meču druge faze Svetskog prvenstva bila bolje od selekcije Južne Koreje - 36:33

Naše rukometašice su odigrale odlično! Nizali su se dobri potezi, a imali smo odgovor na svaki napad rivala. Koreja je pokušala da se vrati, ali je Srbija uspevala da zatrese mrežu kada je to bilo važno.

Na seriju rivala Slađana Pop Lazić odgovorila je golom, krenuli smo da igramo odbranu za 21:16 u prvom poluvremenu.

Devojke su nastavila da melju i u nastavku. Prednost je rasla, a Katarina Tomašević je sjajnim odbranama ulila dodatno samopouzdanje našem timu.

Rivalke se nisu predavale, stigla su na minus od tri gola, ali Srbija je još jednom podigla nivo igre i tako zaključala pobedu.

Kapiten Jelena Lavko postigla je sedam golova i igrala je u velikom stilu.

Srpske rukometne reprezentativke igraju u grupi I druge faze zajedno sa Južnom Korejom, Nemačkom i Danskom.

Naša selekcija je u drugu fazu stigla bez bodova, Norveška ima dva, a Holanđanke četiri. Naredni meč na programu je već u ponedeljak (7.00) a rival je Nemačka.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija