• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

08:01

SADA NIJE IMAO ŠANSE! Ruiz priznao da je bio suviše debeo, pa najavio TRILOGIJU!

Ostali sportovi

SADA NIJE IMAO ŠANSE! Ruiz priznao da je bio suviše debeo, pa najavio TRILOGIJU!

Podeli vest

Američki bokser meksičkog porekla Endi Ruiz se nada da će imati još jednu priliku da ukrsti rukavice sa Entonijem Džošuom koji je pobedom u Rijadu povratio titule u četiri kategorije.

Britanac se jednoglasnom odlukom sudija revanširao 30-godišnjem Ruizu za letošnji poraz, ali to neće biti kraj.

- Ko želi da vidi trilogiju? Bila je ovo njegova noć. Nisam se pripremao kako je trebalo, dobio sam previše kilograma - rekao je Ruiz.

BOKS IMA SVOG KRALJA - IME MU JE ENTONI DŽOŠUA! Britanac u VELIKOM SPEKTAKLU vratio titulu u svoje vitrine!

Nastavio je u istom ritmu. 

Ukoliko bude treće borbe, verujte mi, biću u najboljoj formi u svom životu. Težina je uticala na mene. Mislio sam da ću se osećati snažnije i bolje. Pokušao sam da treniram, ali ne želim opravdanja. Džošua je uradio sjajan posao - zaključio je Ruiz.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija