• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2019

18:50

STOP I ZA PUTINA! HAOS ĆE TEK USLEDITI! Ni predsednik Rusije ne može na Olimpijske igre!

Ostali sportovi

STOP I ZA PUTINA! HAOS ĆE TEK USLEDITI! Ni predsednik Rusije ne može na Olimpijske igre!

Podeli vest

Odluka koju je donela Svetska doping agencija (WADA) o zabrani učešća ruskih sportista na Olimpijskim igrama na leto 2020. godine ne odnosi se samo na njih već i na zvaničnike Rusije

Zabrana je izrečena na četiri godine i za to vreme niko od državnika, pa ni predsednik Rusije Vladimir Putin, ne može formalno da prisustvuje najznačajnijem sportskom takmičenju.

MEDVEDEV PRIZNAO! Premijer Rusije: Postoje problemi sa dopingom naših sportista!

Svetska antidoping agencija (WADA) izrekla je četvorogodišnju zabranu Rusiji za učešće na najvećim sportskim događajijma, a ova kazna se ne odnosi na održavanje Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine, gde će četiri utakmice biti odigrane u Sankt Peterburgu, kao i finale Lige šampiona 2021. godine, pošto su u pitanju kontinentalni događaji.

Foto: Reuters

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 4 godine

Ne bi me cudilo da ove Olimpijske igre i ne bidu odrzane. Verujem da ce ih pojedine drzave bojkotovati bas zbogf ovakve odluke. Ovo vise nije sport nego ekstremna politika. Sramota.

Daca

pre 4 godine

Pa sad neka kažu da NATO nije Mrtav da nije Mrtav ne bi pravili neprijatelja od Putina.

Dejo

pre 4 godine

Dragi Brate Putine sad ti tom Olimpijskom komitetu vrati tako sto ces da napravis Olimpijske igre u kojima ce Rusi da budu zajedno sa jos nekim prijateljskim drzavama i gas obustavi totalno i zabrani im da ulaze na Rusko trziste

Sasa

pre 4 godine

Lep si pseudonim uzo,bas ti pristaje uz ovaj tvoj komentar.Sram te bilo,zasto vredas jedan veliki narod.Ameri ti dobri?Odi da te izlece malo vise bruko.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija