• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2019

07:26

PORAZ U BORBI ZA PETO MESTO! Rukometašice pale protiv Crne Gore, sledi teži put do OI!

Ostali sportovi

PORAZ U BORBI ZA PETO MESTO! Rukometašice pale protiv Crne Gore, sledi teži put do OI!

Podeli vest

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Crne Gore 28:26 (13:12) u meču za peto mesto na Svetskom prvenstvu u Japanu. Ovaj duel odlučivao je i rivale u borbi za OI

Srbija je igrala dobro u većem delu meča. Naše devojke su imale prednost, ali ovoga puta nisu uspele da reše pitanje pobednika. Kada je bilo najvažnije izabranice selektora Obradovića su puno grešile. Rival je sve to iskoristio i stigao do trijumfa.

Našu selekciju predvodila je Stoiljkovićeva sa šest golova, sa četiri je pratila Trifunovićeva, dok su po tri dodale Nikolićeva i Janjuševićeva.

KAKVE CARICE! Pogledajte kako su naše lavice proslavile veliki uspeh (VIDEO)

Bez obzira na poraz, naša selekcija je obezbedila kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine, a igraće u nešto težoj grupi sa trećeplasiranim timom prvenstva, kao i sa Kinom i Mađarskom ili Švedskom.

Crna Gora kvalifikacije igra u grupi sa Rumunijom, Severnom Korejom, kao i četvrtoplasiranom ekipom prvenstva.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija