• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2019

10:42

ODLAZAK RUSKOG IMPERATORA! Veliki Fjodor razbio i poslednjeg rivala, a onda se poklonio i Srbiji!

Ostali sportovi

ODLAZAK RUSKOG IMPERATORA! Veliki Fjodor razbio i poslednjeg rivala, a onda se poklonio i Srbiji!

Podeli vest

Fjodor Jemeljanenko na veliki način završio je blistavu MMA karijeru! Posle još jedne pobede, rekao je dosta

U svom 46 MMA meču, ovaj 43-godišnjak je ostvario 39. pobedu, od čega 15. nokautom - i to protiv američke MMA legende, Kvintona Džeksona.

Fjodor je pitanje pobednika rešio već u prvoj rundi, a onda se obratio publici u Japanu.

- Nažalost, ovde se završava moja karijera. Ovde, gde sam vas toliko puta obradovao, gde sam postao pravi borac. Vama hvala za vašu ljubav i podršku. Hoću da se poklonim i svima koji su se za mene molili u Rusiji, ali i u Srbiji... i u Grčkoj, u svim drugim pravoslavnim zemljama, pa i ovde - rekao je on.

Pored zastave Rusije, njegov tim je u oktagon uneo i našu trobojku..."Ruski imperator" je otišao u legendu i to u velikom stilu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ante

pre 4 godine

Veliko poštovanje za Fjodora! Nažalost, cijeli svijet se nadao, barem potajice, da će se desiti revanš Mirka Cro Copa i Cara, jer je prva borba, iako dobra, mirisala na neodlučeno. To je jedini put da je Car Fjodor odbio revanš. Vjerovatno zbog menađera. Svejedno, to je bilo zlatno doba MMFa, legendarni borci, a Fjodor je bio vrh. I kao "starci", poslije u UFCu, oboje su znali gubiti, ali i pokazati zašto su bili najjači. I u njihovom prime timu, teško da bi ih i jedna današnja zvijezda pobijedila.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17