• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

14.01.2020

19:44

(VIDEO) "DELFINI" OČEKIVALI TEŽAK MEČ! Filipović: Moramo bolje u odbrani!

Ostali sportovi

(VIDEO) "DELFINI" OČEKIVALI TEŽAK MEČ! Filipović: Moramo bolje u odbrani!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije uspešno su započeli pohod na petu uzastopnu titulu šampiona Evrope, pošto su danas na startu prvenstva u Budimpešti savladali Rusiju sa 13:9. Kapiten Filip Filipović bio je zadovoljan posle meča

- Očekivali smo ovakav meč... Popustili smo u odbrani, to pokazuje rezultat. Devet golova nije previše ali navikli smo na bolje. Sada imamo dve utakmica protiv dva slabija rivala. Da vidimo kako će to da ide - rekao je Filipović.

POBEDA PROTIV RUSA, ALI I UPOZORENJE DA NEMA OPUŠTANJA! Prlainović sa razigrao, "delfini" upisali trijumf na premijeri!

Nastavio je u istom ritmu.

- Nismo bili na ovom bazenu četiri godine, treba nam minuta i vremena ovde da dođemo do svoje igre. Moramo da pobedimo i ove dve utakmice - zaključio je Filipović.

Naši vaterpolisti čije je UNIQA zvanično osiguranje u četvrtak igraju protiv selekcije Rumunije (13.00)

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija