• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2020

13:26

NAREDNI PROTIVNIK? SVAKA BUDALA KOJA ŽELI! Konor puca od samopouzdananja, nije ga briga protiv koga će se sledeći put boriti!

Ostali sportovi

NAREDNI PROTIVNIK? SVAKA BUDALA KOJA ŽELI! Konor puca od samopouzdananja, nije ga briga protiv koga će se sledeći put boriti!

Podeli vest

Irski MMA borac Konor Mekgregor pobedio je Donalda Seronija u meču večeri na spektaklu u Las Vegasu posle samo 40 sekundi borbe, a posle velike pobede bio je pun samopuzdanja

 

Mekgregor je rekao da mu prija valter katerogorija, ali i da nema problem sa tim da menja divizije koje variraju srazmerno njegovoj kilaži.

(VIDEO) ŠTA MU BI?! OVAKVOG FEDERERA DO SADA NISTE VIDELI! Rodžer u maniru Mekgregora davio kolegu!

- Sviđa mi se velter kategorija i volim da menjam divizije - da idem gore-dole. Zaista sam se dobro osećao i izašao sam sa borbe netaknut. U formi sam, ali moram još da radim da bih se vratio na nivo na kojem sam bio pre pauze. Zabeležite moje ime u istoriji još jednom. Za irski narod i za moju mamu koja me je gledala kod kuće - rekao je Konor Mekgregor, koji je osim veltera (77 kg), nastupao i u lakoj (70 kg) i perolakoj kategoriji (66 kg) i u obe bio šampion.

Foto: Reuters

Govorio je i o narednom rivalu...

- Svaka od ovih budala koje su gledale meč može da dobije ono što mu sleduje. Baš svako, meni nije bitno, čak i ova budala što sedi za stolom - dodao je Irac misleći na Pola Feldera, borca koji trenutno radi kao komentator i koji je ranije kritikovao Mekgregora.

 

- Isto tako, i ova budala u bade-mantilu - nastavio je Mekgregor misleći na Horhea Masvidala, borca velter kategorije.

Pobeda protiv iskusnog Serounija bila je druga najbrža u Mekgregorovoj karijeri - najekspresniji trijumf došao je u legendarnom meču sa Žozeom Aldom, kojeg je „ugasio“ za 13 sekundi.

Podsetimo, ovo je bila prva pobeda, ali i borba Mekgregora nakon poraza od Habiba Nurmagomedova sada već davne 2016. godine.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mire

pre 4 godine

Debil umisljeni!! Vratiće te Habib tamo gde ti je mesto

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija