• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.01.2020

15:21

BIO BI TO SPEKTAKL! Srbija kandidat za domaćina EP u vaterpolu 2024. godine!

Ostali sportovi

BIO BI TO SPEKTAKL! Srbija kandidat za domaćina EP u vaterpolu 2024. godine!

Podeli vest

Srbija i Beograd žele da organizuju šampionat Evrope u vaterpolu 2024. godine, rekao je danas u Budimpešti generalni sekretar VSS Nemanja Marijan

Čelni ljudi VSS razgovarali su na tu temu sa rukovodiocima LEN-a.

- Preneo sam našu želju da 2024. budemo domaćini Evropskog prvenstva u Areni. Imamo sjajna iskustva i u LEN su rekli da su vrlo zadovoljni što smo izneli takav predlog - rekao je Marijan.

Za sada su protivkandidati Firenca i Tel Aviv, a odluka bi trebalo da bude doneta u maju ove godine.

DA LI SU SUDIJE UNIŠTILE SRBIJU? Prlainović progovorio o poslednjem napadu protiv Španije!


Srbija ima prednost jer se dogadaji iz januarskih dana 2016. godine u Areni još prepričavaju kao primer vrhunski organizovanog sportskog dogadaja.

Takođe, Srbija je vrhunski organizovala šampionat 2006. godine.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija