• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2020

18:13

(VIDEO) HRVATSKA U SUZAMA! Komšije posustale u finišu, Španija je evropski prvak u rukometu!

Ostali sportovi

(VIDEO) HRVATSKA U SUZAMA! Komšije posustale u finišu, Španija je evropski prvak u rukometu!

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Španije osvojila je Evropsko prvenstvo pošto je u uzbudljivom i neizvesnom finalu u Štokholmu slavila u finišu meča protiv Hrvatske 22:20

Hrvati su bolje počeli meč i imali vođstvo u većem delu meča, ali su u finišu prvog poluvremena posustali pa su Španci došli do prednosti.

Španci su kontrolisali dobar deo drugog poluvremena, ali su se Hrvati trgli u finišu i došli do prednosti od jednog gola, koju nisu uspeli niti da uvećaju niti da sačuvaju, pa su se na kraju meča radovali rivali.

Gomez je sa pet golova predvodio Španiju do zlata, a po dva pogotka iza svog imena imali su Aguinagalde, Kaneljas, Entrerios, Dujšebajev i Sarmiento, dok je pogodak viđe imao Makeda.

U redovima poraženih istakao se Duvljak sa pet golova, dok su Horvat, Karačić, Marić i Stapančić imali po tri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mili

pre 4 godine

Ma šta su Hravti u suzama pa u srebru su čoveče eto sprema se doček skoro ko i za Vatrene!

Vera

pre 4 godine

Hrvatima je najbitnije da sa šahovnicom rade reklame za sebe i svoj turizam a srebrno je samo bonus.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija