• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.01.2020

22:27

JELENIĆ ODGOVORIO PRLAINOVIĆU ZBOG STANJA U PARTIZANU: Nije bilo ni vreme ni mesto da se ta tema poteže tokom Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi

JELENIĆ ODGOVORIO PRLAINOVIĆU ZBOG STANJA U PARTIZANU: Nije bilo ni vreme ni mesto da se ta tema poteže tokom Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić rekao je da pitanjima o stanju u klupskom vaterpolu, nije bilo ni vreme ni mesto da se postavljaju igračima tokom Evropskog prvenstva u Budimpešti

Jelenić je po povratku iz Budimpešte gde je naš državni tim zauzeo peto mesto dao svoje viđenje situacije.

- Vidim da se opet za vreme EP provlačila tema oko stanja u klubovima, a nije bilo ni vreme ni mesto da se to pita za vreme nekog velikog takmičanja. Opet je izašao problem Partizana. Hteo da iznesem činjenice sa kojima ste možda upoznati, možda i ne, ali to je istina. Partizan ima tri decenije sportski centar na kojem su zatvoreni, otvoreni bazen, lokali... Da li su u poslednjih 15 godina tri puta uradili rekonstrukcije bazena? Zvanično, njihov dug je oko dva miliona evra, nezvanicno oko šest miliona. Kada bismo to uporedili sa fudbalom, onda je to oko 400 miliona, a u košarci bi to bilo oko 40-50 miliona - rekao je Jelenić na konfreneciji za medije u VSS.

SRBIJA POSLE DRAME SLOMILA ITALIJU! "Delfini" pobedom stavili tačku na Evropsko prvenstvo!

ISKRENO DO KOSKE! Prlainović: Strah me propasti srpskog vaterpola!

On je dodao i da je VSS već pomogao Partizanu i naveo da bi sada pojedinci trebalo da pomognu crno-belima.

- Ko je odgovran za to što se dešava u Partizan? Država, VS S? Možda sam ja glup, pa ne razumem. To je pitanje za Partizan, a ne za igrače. To je pitanje za rukovodstvo Partizana, to je normano pitanje. Svako treba da ima odgovornost za ono čime se bavi. Imate legalno rukovodstvo Patizana, oni treba da se pitaju u vezi sa svim, da iznesu činjenice  - rekao je Jelenić i dodao da se lično zalagao za pomoć Partizanu:

- Kao veliki Zvezdaš, pozivam da svi koji vole vaterpolo i Partizan, da pomognu Partizanu. Partizanu treba pomoć, Partizan je potreban srpskom vatretpolo. Daj da neko uradi nešto, a ne samo da se priča. Da vas podsetim, kao predsednik Zvezde sam pre četiri godine pomogao Partizanu i doveo im sponzore. Prodavali smo loptice i sladolede sa grbom Partizana i Zvezde i odveo sam gospodina Šoštara kod mog prijatelja sa kojim smo to izveli. Uz to, pitam da li im se već pomoglo? Dobili su duplo više od traženog i to uz pomoć predsednika dryyave. Lično sam pomogao Partizanu da dobije obeštećenje za igraca za koga to nije trebalo da dobije. Hajde da još neko pomogne - rekao je prvi čovek srpskog vatepola.

Jelenić je rekao da je sada VK Partizan potreban konkretan vid pomoći.

- Neka im neko pomogne da plate hotel, neka neko otpiše dugove... To je najvažnije što možemo da uradimo, kao i svi koji vole sport, Partizan i vaterpolo. Na velikim takmičenjima nije ni vreme ni mesto da pokrećemo ta pitanja. Neka se igrači tada fokusiraju na utakmice, prvenstvo. To im je najvažnije - rekao je on.

On je upitan i u čemu će se ogledati sledeći koraci pomoći klubovima.

- Sve će to da se reši. Strpljenje, ne može sve preko noći. Znate da ovde vaterpolo nije prioritet, da su to fudbal i košarka. Budimo realni, na kom smo mestu? Osvajamo medalje, radimo, borimo se za dryyavu, ali uvek će u fokusu biti veliki sportovi. Polako, nema yyurbe. Molim sve koji vole Partizan da se obrate, da pozovu u Partizan, da vide koja im pomoć treba. To su konkretne stvari. Neka svako uradi šta može - zaključio je Jelenić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris Nikolic

pre 4 godine

Decko upozorava na stanje u vaterpolu vec godina a, I uvek posle njegove izjave neki political izadje u javnost i pocne da ga tupi. Kada vise ne budemo imali klubove neces ni ti imati posao I sta cemo da radimo sa reprezentacijom. Nece ni nje biti na velikim takmicenjima

pera

pre 4 godine

Kad pocnu ovako politicki odgovori, muka mi je ! Sta nije bilo mesta, pa nije retard pa da ne moze da razmislja...

moravac

pre 2 godine

ovaj i sapic su sve uradili da preko sns i rakasove uniste vk Partizan '- jelenic predsednik pored zivog Milanovica ,sta reci a ne zaplakati

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija