• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2020

22:20

"FURIJA" ODUVALA ORLOVE! Španija ide na Mundijal, a Srbija u baraž za SP!

Ostali sportovi

"FURIJA" ODUVALA ORLOVE! Španija ide na Mundijal, a Srbija u baraž za SP!

Podeli vest

Futsal reprezentacija Srbije poražena je od Španije rezultatom 5:1 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Litvaniji, pa će morati u baraž, a "furija" ide na Mundijal iz Niša

"Orlovi" su u Nišu prethodno savladali Francusku sa 4:2 i Ukrajinu sa rezultatom 5:2, a za plasman na planetarni šampionat bio im je dovoljan i bod u duelu sa "crvenom furijom".

Foto: beta

 

Međutim, nemilosrdni Španci su deklasirali "orlove" i ostavili ih bez plasmana na Svetsko prvenstvo. Ali, ima Srbija još jednu šansu  u baražu i to protiv odlične Finske, koja je uspela da se izbori za drugo mesto u grupi sa Italijom i Portugalom. 

Španci su poveli autogolom nesrećnog Ristića u 4. minutu meča, a samo tri minuta kasnije Del Olmo je duplirao prednost Španaca na 2:0. Do kraja poluvremena Ristić je imao dobru priliku da smanji rezultat, ali je golman Španije bio siguran na svom golu.

Foto: beta

 

Srbija je dobro otvorila drugi deo. Pršić je u 27. minutu sa penala smanjila na 2:1. Potom je Aleksić propustio dobru šansu, a u 34. je "furija" vratila dva gola prednosti preko Bebeua. Potom su Španci za dva minuta postigli još dva gola, a Adolfo je definitivno overio trijumf Španaca od 5:1 i plasman na Svetsko prvenstvo.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija