• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

12.02.2020

21:50

PODRŠKA MINISTRA! Udovičić na treningu tekvondista!

Ostali sportovi

PODRŠKA MINISTRA! Udovičić na treningu tekvondista!

Podeli vest

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas trening reprezentativaca Srbije u tekvondu, pružio im podršku i poželeo uspeh na predstojećim takmičenjima, sa akcentom na Olimpijskim igrama u Tokiju

Na ovaj način ministar Udovičić će posetiti sve naše učesnike na najvećoj planetarnoj sportskoj smotri, i lično se uveriti da li njihove pripreme teku po planu i u najboljim mogućim uslovima.

(VIDEO) GRMELO JE U SVLAČIONICI! Neopisivo slavlje omladinaca Zvezde posle velikog uspeha u Ligi šampiona!


Tokom druženja sa šampionkama Milicom Mandić i Tijanom Bogdanović, koje su već obezbedile vizu za OI, Dmitrijem Nagajevim i Nikolom Vučkovićem koji će svoju šansu potražiti na kvalifikacionim turnirima, kao i trenerom Draganom Jovićem, ministar je konstruktivno i otvoreno razgovarao o uslovima u kojima se pripremaju, izazovima sa kojima se susreću, kao i o očekivanjima na predstojećim takmičenjima poput Evropskog seniorskog prvenstva Zagrebu i, naravno, OI u Japanu.

- Želimo da pokažemo našim sportistima da smo stoprocentno uz njih. Došli smo da vidimo šta im treba, da li možemo da uradimo još nešto. Mi smo tim i imamo isti cilj - da oborimo rekorde, da osvojimo što više medalja, posebno u Tokiju. Tu smo da im pružimo podršku i da im obezbedimo sve što je potrebno kako bi mogli da se fokusiraju na takmičenje. Drago mi je što sam se lično uverio da su naši tekvondisti visoko postavili ciljeve, da su maksimalno motivisani- rekao je Udovičić.

Zvanično najbolji tekvondo trener na svetu, Dragan Jović, izjavio je da je podrška ministra pravi podstrek pred značajna takmičenja.

- Država ma poverenja u nas, to svakom sportisti znači. Država nije uz nas samo kad su dobri rezultati, nego i kad ima problema, zato se viđamo, razgovaramo, tražzimo najbolje rešenje. Nadam se da ćemo se videti i posle Tokija sa razlogom. Ne volim da licitiram sa medaljama, ali iskustvo mi kaže da imamo veliki šanse, znamo konkurenciju, pobeđivali smo, gubili, ali imamo dovoljno vremena da se pripremimo i nadamo dobrom rezultatu- rekao je Jović.

Olimpijska šampionka iz Londona MIlica Mandić zahvalila se ministru i ministarstvu što uvek veruju u sportiste.

- Podrška nam je bitna., i fiannsijska i moralna, to nam je vetar u leđa, svima nam je isti cilj i nadamo se najboljim rezultatima- poručila je Mandićeva, kojoj će Igre u Tokiju biti treće u karijeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija