• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2020

17:40

(VIDEO) UŽASNA TRAGEDIJA! Odbojkašice zajedno sa svojom decom stradale u saobraćajnoj nesreći!

Ostali sportovi

(VIDEO) UŽASNA TRAGEDIJA! Odbojkašice zajedno sa svojom decom stradale u saobraćajnoj nesreći!

Podeli vest

Dve bivše američke odbjkašice poginule su zajedno sa svojim ćerkama u saobraćajnoj nesreći u Misuriju, saveznoj državi u SAD

U pitanju su Lesli Druri Prater (40) i Keri Urton Mekko (44), koje su krenule na turnir u Kanzas Siti sa svojim ćerkama Rajan (12) i Kejsi (12), ali tamo nažalost nikada nisu stigle.

(VIDEO) NE MOGU DA ZAMISLIM SITUACIJU... Kokoškov otkrio da li se čuo sa bivšim selektorom!

Od siline udarca automobil se okrenuo na krov, a putnici su na licu mesto preminuli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija