• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

11:36

TAJSON FJURI UTERUJE STRAH U KOSTI! Da li ćemo gledati novi bokserski spektakl!

Ostali sportovi

TAJSON FJURI UTERUJE STRAH U KOSTI! Da li ćemo gledati novi bokserski spektakl!

Podeli vest

Tajson Fjuri je ostao nepobeđeni šampion teške kategorije u boksu posle pobede nad Diontejom Vajlderom

Spektakulana meč Ameriknca i Britanca završen je tehničkim nokautom, u sedmoj rundi. Vrlo brzo bismo mogli da gledamo novi šou.

Čim se borba završila, čuveni promoter Edi Hern nagovestio je da postoji opcija da se u bliskoj budućnosti organizuje novi bokserski spektakl. Možda čak i pre kraja godine. U pitanju bi bila dva britanska boksera Tajson Fjuri i Entoni Džošua.

(VIDEO) UBIO GA JE OD BATINA! Vajlder zbog OZBILJNE POVREDE završio u BOLNICI!

(VIDEO) DIREKTI, RAZORNI UDARCI, KRV, PLES U RINGU.... Pogledajte kako je Fjuri "NAJOPASNIJEG ČOVEKA NA SVETU" pretvorio u bezopasnu macu!

 

Foto: reuters

 

Ipak, Fjuri je nedavno najavio skorašnje povlačenje uz reči kako ga novac više ne zanima jer ga je zaradio i previše.

Ukoliko Vajlder odbije treći meč, onda ćemo pričati o Džošui. Pobedio sam Klička u Nemačkoj, Vajldera u Los Anđelesu i Las Vegasu. Nemam više ništa da dodam.

Takođe, neko je na Tviteru prokomentarisao da sada nema šanse da Herni pusti Džošuu blizu Tajsona, ali je promoter uzvratio:

(VIDEO) OVO SAMO FJURI MOŽE! Razbio Vajldera, pa ONDA OVAKO NAVIJAČE PODIGAO NA NOGE!

(VIDEO/FOTO) UNAKAZIO NESREĆNOG AMERIKANCA! "Kralj Cigana" je TRI PUTA RUŠIO Vajldera, a onda je JE USLEDIO nokaut!

 

Foto: tanjug/ap photo

 

- Naravno da jesam. Ta borba će se dogoditi i to do kraja godine.

Ipak, Entoni Džošua je vlasnik IBF, WBA i WBO i pobednik tog velikog meča ušao bi u istoriju kao prvi koji je to sve objedinio, pa sa te strane i postoji interesovanje.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 4 godine

Treci me je ugovoren vec, to su uradili dok su se dogovarali oko ovog drugog. Za mec od sinoc novac su delili 50-50 dok u trecem pobednik uzima 60% Ostalo je jos samo da se dogovore oko datuma tog treceg meca, zavisi od Wilderovog stanja i koliko ce mu trebati da se oporavi pa pripremi. Verovatno oktobar ove god ili sledece u ovo vreme.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija