• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

19:26

AMERIKANAC NASTAVLJA DA SE BRUKA! Vajlder opleo po treneru, sudiji....

Ostali sportovi

AMERIKANAC NASTAVLJA DA SE BRUKA! Vajlder opleo po treneru, sudiji....

Podeli vest

Tajson Fjuri pobedio je Dionteja Vajldera tehničkim nokautom u sedmoj rundi i vratio sebi zvanje svetskog šampiona u teškoj kategoriji

Vajlder ne može da prihvati poraz, pa je prnašao izuzetno glupe izgovore. Prvi je da su mu zbog preteškog kostima koji je nosio pred meč noge bile teške.

- Kostim je bio pretežak. Od početka meča nisam osećao noge, a u trećoj rundi one su se potpuno ugasile. Dao sam maksimum, ali sam znao da nemam noge zbog tog kostima -  pravdao se Amerikanac američkim medijima. 

NEĆE VAM BITI DOBRO! Evo koliko su ZARADILI Fjuri i Vajlder! A, ako dođe do treće borbe....

(VIDEO) UBIO GA JE OD BATINA! Vajlder zbog OZBILJNE POVREDE završio u BOLNICI!

 

Naravno, sam je birao kako će se maskirati. Da li se maskirati u nešto što izgleda kao Sauron iz filma Gospodar prstenova ili Morgot ili Veštac-kralj, što je nosio u čast "meseca crnačke istorije".

- Nisam mislio da će kostim biti toliko težak. Samo sam ga probao noć pre borbe. Sa kacigom i svim baterijama imao je najmanje 18 kilograma.

(VIDEO) DIREKTI, RAZORNI UDARCI, KRV, PLES U RINGU.... Pogledajte kako je Fjuri "NAJOPASNIJEG ČOVEKA NA SVETU" pretvorio u bezopasnu macu!

(VIDEO) OVO SAMO FJURI MOŽE! Razbio Vajldera, pa ONDA OVAKO NAVIJAČE PODIGAO NA NOGE!

 

Potom je Vajlder opleo po treneru, koji je bacanjem peškira u sedmoj rundi, dok se bokser nalazio na podu, označio kraj borbe.

- Radije bih umro u ringu nego predao borbu. Ja sam ratnik -  poručio je Vajlder, kome ni suidja nije bio po volji, jer ga je navodono upozorio pre meča da se ne koristi podmuklim i nedozvoljenim udarcima, a zatim u ringu dozvolio Fjuriju da ga udara u potiljak i vrat.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija