• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

13:51

"BITKA ZA BRITANIJU"! Džošua i Fjuri u ringu do kraja godine!

Ostali sportovi

"BITKA ZA BRITANIJU"! Džošua i Fjuri u ringu do kraja godine!

Podeli vest

Entoni Džošua 20. juna na stadionu Totenhema imati težak ispit protiv "Bugarske korbe" Kubrata Puleva, a krajem godine bi trebalo da boksuje sa Tajsonom Fjurijem

Bilo bi sjajno kada bi do meča došlo nakon pozitivnih ishoda prethodnih, pa bi njihov sudar bio ujedno i za ujedinjenje titula. Pregovori menadžera dve strane su podmakli i već se naziru rešenanja.

TAJSON FJURI UTERUJE STRAH U KOSTI! Da li ćemo gledati novi bokserski spektakl!

BORIĆU SE DO SMRTI! Vajlder ponovo u centru pažnje! Nastavlja da priča, iako je "popio" nokaut!

 

- Dobra stvar je što će obojica odraditi svoje na leto, pa ima dovoljno prostora za njihv meč pri kraju ove godine - tvrdi promotor Entonija Džošue, Edi Hern.

- Već smo u ozbiljnim pregovorima sa Bobom Arumom, koji predstavlja Fjurija, i možemo već da damo okvirno da se meč planira decembar. Nema razloga da se previše odlaže potpisivanje ugovora, bez obzira na ishod njihovih prethodnih mečeva. Naravno, najbolje bi bilo da je to borba za ujedinjenje šampionskih pojaseva, čemu se i nadamo.

ONI NISU NORMALNI! Arapi poludeli za Fjurijem, nude mu POLA MILIJARDE EVRA!

NEĆE VAM BITI DOBRO! Evo koliko su ZARADILI Fjuri i Vajlder! A, ako dođe do treće borbe....

 

"Bitka za Britaniju" bi, ukoliko obojica zadrže titule, mogla da bude jedna od najgledanijih, ako ne i najgledaniji meč u istoriji boksa. Džošua je trenutno vlasnik IBF, IBO, WBA, WBO, a Fjuri WBC i lineranog šampionskog pojasa.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija