• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2020

12:25

(FOTO) OD OVE ŽENE MOŽE DA VAS STREFI INFARKT! Prsata golferka se slikala GOLA, izludeće vas kada budete videli šta radi s LOPTICAMA!

Ostali sportovi

(FOTO) OD OVE ŽENE MOŽE DA VAS STREFI INFARKT! Prsata golferka se slikala GOLA, izludeće vas kada budete videli šta radi s LOPTICAMA!

Podeli vest

Najatraktivnija golferka na svetu je bez dileme Amerikanka Pejdž Spiranak

Pejdž je postala svetski hit po načinu hvatanja loptice za golf, što radi poprsjem i međunožjem. Ali, nije joj bilo lako, posebno kada je njega gola fotografija dospela u javnost.

Objavio ju je njen bivši dečko, koji je fotografiju poslao prijateljima, a oni širili dalje. Našla se u centru pažnje, dobijala poruke nepoznatih muškaraca.

(FOTO) SEKSI TEA POKAZALA PREVIŠE! Supruga nekadašnjeg kapitena Zvezde oduševila izazovnim fotkama!

(VIDEO) PRSATA BALKANKA BAŠ VOLI DA SE IGRA S LOPTICAMA! Mnogi su odlepili za ovom provokativnom plavušom!

 

 

 

- Bilo je grozno dobijati poruke i fotografije. Osećala sam se odvratno. Kada sam mu rekla da ne mogu da verujem šta je uradio, rekao mi je: "Ti si dr*lja koja mi je to poslala. Zaslužila si". Kako je vreme prolazilo, stvari su postajale sve strašnije. 

- Budila bih se i razmišljala u kom ću se tabloidu danas pojaviti. Bila sam pod stresom. Smetali su mi i dvostruki standardi. Muškarci su me nazivali dr*ljom što sam poslala golu fotografiju svome tadašnjem dečku, a u isto su vreme oni meni slali fotografije svojih polnih organa

 

 

Uzvratila je tako što se pojavila na naslovnoj strani "Sports Illustrated" u bikiniju, a potom i gola i pobedila je demone. 

- Bila sam gola. Bila sam potpuno gola i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Osećala sam se moćno i tada sam pobedila. Vratila sam kontrolu nad svojim telom - rekla je Amerikanka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi ?

Објава коју дели Paige Spiranac (@_paige.renee) дана 26. Јан 2020. у 8:34 PST

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That wear mark on my club tho? What’s one golf goal you want to accomplish this year?

Објава коју дели Paige Spiranac (@_paige.renee) дана 13. Јан 2020. у 11:57 PST

 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija