• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2020

14:50

MILOVA POLICIJA podnela KRIVIČNE PRIJAVE protiv 34 navijača Partizana nakon što su policajci nasrnuli na "grobare" u Budvi!

Ostali sportovi

MILOVA POLICIJA podnela KRIVIČNE PRIJAVE protiv 34 navijača Partizana nakon što su policajci nasrnuli na "grobare" u Budvi!

Podeli vest

Policija u Budvi podnela je krivične prijave protiv 34 osobe zbog incidenta koji se dogodio na bazenu "Dragan Trifunović", kada je došlo do sukoba navijača vaterpolo kluba "Partizan" i policije

Kako prenose Vijesti, tokom incidenta osam službenika Uprave policije je zadobilo lake telesne povrede.  Kako dodaju, pozivajući se na procenu policije, na objektu je pričinjena šteta veća od 20.000 evra, a konačan iznos odrediće Sportsko rekreativni centar "Budva" koji gazduje bazenom "Draganom Trifunović".

- Ova lica su, kamenicama oštetila po jedno službeno vozilo Uprave policije i Hitne medicinske pomoći. U navedenom događaju oštećena je i infrastruktura objekta bazena ''Dragan Trifunović, odnosno ulazna vrata prostorija i sale za treninge koja se nalazi u okviru objekta - navodi crnogorska Uprava policije.

POSLE SKANDALA U CRNOJ GORI! Privedeno 25 osoba, povređen policajac!

(VIDEO) SNIMAK SA LICA MESTA! Bazen OKOVAN dimom, evo da li će u ovom HAOSU meč uopšte biti odigran!



Protiv njih je, kako prenose pomenuti portal, podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo "učestvovanje u grupi koja izvrši krivično delo". Preciziraju da je protiv sedam osoba podneta krivična prijava zbog učestvovanja u grupi koja je izvršila krivišno delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Navode da je policija uhapsila i maloletnike, pripadnike navijačke grupe "grobari" koji su učestvovali u neredima. Kako objašnjava crnogorska policija, navijači su organizovano došli iz Bara i Nikšića na vaterpolo utakmicu Primorac - Partizan, koja je trebalo da se odigra na budvanskom bazenu.

U budvanskoj policiji tvrde da kada su navijači počeli da ulaze na tribine bilo je primetno da pojedini negoduju kada su ih radnici obezbjeđenja "Securitas Montenegro" pretresali.

(VIDEO) DECA SU VRIŠTALA! Drama u Budvi: "Grobari" lomili sve oko sebe - NOVI SNIMAK HAOSA!

IZ PRVE RUKE! Predsednik Partizana otkrio DETALJE haosa u Budvi: Ovo nikada nisam doživeo!



- Grupa "grobara" u crnim duksericama od pet šest momaka, koji su imali grb Nikšića , negodovala je što se vrši pretres. Tada su počeli da prete da će napraviti problem i da će se potući sa radnicima obezbeđenja i sa policijom. Pokušavali su da prođu sa unutrašnje strane bazena u međuprostor, gđe se vršio pretres. Tada službenici policije upućuju poziv za pojačanje, jer su navijači počeli da prave problem, jer žele da uđu na bazen i izbegnu pretres - rečeno je u policiji.

Iz Uprave policije je zvanično rečeno da je prilikom narušavanja javnog reda i mira, od strane za sada nepoznatog lica, aktiviran i ubačen "suzavac" unutar objekta.

- Policija preduzima aktivnosti na identifikovanju ostalih lica koja su učestvovala u navedenom incidentu kao i lica koja su aktivirala "suzavac". Lica lišena slobode biće danas uz krivičnu prijavu privedena državnom tužiocu u Osnovno državno tužilaštvu u Kotoru zbog sumnje da su počinila navedena krivična dela - saopšteno je iz policije. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17