• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2020

21:31

ČLAN TIMA ZARAŽEN! Meklaren se povukao sa VN Australije!

Ostali sportovi

ČLAN TIMA ZARAŽEN! Meklaren se povukao sa VN Australije!

Podeli vest

Ekipa Meklarena se povukla sa Velike nagrade Australije, prve trke nove sezone Formule 1 koja bi trebala da bude vožena u nedelju od 06.00 ujutru, zato što je jedan član testiran pozitivan na virus korona


Dva člana tima iz Hasa i jedan član tima Meklarena su u izolaciju jer imaju koronavirus.

FRKA ZBOG KORONA VIRUSA! F1: Otkazana trka u Kini!

 

Članovi timova su testirani u medicinskom centru na stazi Albert park nakon što su pokazali simptome prehlade. Iz predostrožnosti se nalaze u izolaciji u svojim hotelskim sobama.

Meklaren je potvrdio da se povlači sa VN Australije nakon što je ustanovljeno da je član njegovog tima zaražen. 

- Odluku smo doneli ne samo jer brinemo o sebi i zaposlenima, nego i zbog naših parnera, konkurentskih timova i navijača Formule 1 - poručili su iz Meklarena.

Foto: reuters

 

- Dva člana našeg toma su u karantinu i ostaće u svojim sobama. Imali su simptome prehlade -  potvrdio je portparol Hasa.

Sezona u Formuli 1 počinje u petak prvim treninzima na stazi Albert park pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Australije. U ponedeljak su organozatori potvrdili da će se trkački vikend odvijati po planu, a lekarsko osoblje poručilo je da trka ne predstavlja rizik po bezbednost i javno zdravlje.

Za sada se zna da trci u Bahreinu neće moći da prisustvuju navijači, a za sada je odložena samo trka za Veliku nagradu Kine.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija