• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.03.2020

11:30

SVE JE POD ZNAKOM PITANJA! MOK počeo razgovore sa olimpijskim komitetima o Igrama u Tokiju!

Ostali sportovi

SVE JE POD ZNAKOM PITANJA! MOK počeo razgovore sa olimpijskim komitetima o Igrama u Tokiju!

Podeli vest

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) počeo je danas razgovore sa nacionalnim olimpijskim komitetima i sportskim federacijama o uticaju korona virusa na Olimpijske igre u Tokiju

Olimpijske igre na programu su od 24. jula do 9. avgusta u Tokiju, ali se spekuliše da bi takmičenje moglo biti odloženo ili otkazano zbog pandemije korona virusa.

Do sada je zaraženo skoro 180.000 ljudi, a od posledica novog virusa umrlo je više od 7.000.

Sva sportska takmičenja u Evropi su zaustavljena, pošto je epicentar zaraze pomeren iz Kine u Evropu. Takođe, otkazani su i brojni olimpijski kvalifikacioni turniri.

Kako su preneli britanski mediji, ne očekuje se da će MOK ove nedelje doneti odluku.

Organizatori Igara u Japanu su u više navrata naveli da će se takmičenje održati prema planu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija