• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2020

12:45

PROŠLI SU KROZ PAKAO! Drama hrvatskog skijaša: Sve se treslo, supruga je sa blizankinjama pobegla iz porodilišta!

Ostali sportovi

PROŠLI SU KROZ PAKAO! Drama hrvatskog skijaša: Sve se treslo, supruga je sa blizankinjama pobegla iz porodilišta!

Podeli vest

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić pretrpeo je porodičnu dramu u trenutku zemljostresa u Zagrebu,

Njegova supruga Elin, u sred pandemije koronavirusa, rodila je bliznakinje u petak i spremala se da izađe iz zagrebačke bolnice kada se dogodio zemljotres.

JELENA DOKIĆ OČAJNA! Zagreb je moja druga kuća, teško je gledati strahovite prizore!

PARTIZAN POSLAO PORUKU PODRŠKE HRVATIMA: Mislima uz naše sportske prijatelje!

 

Zemljotres je bio toliko jak, piše Večernji list, da su svi morali da budu evakuisani iz bolnice, starije gradnje, i to u trenutku kada je nestalo struje.

Tako je, na kratko vreme, na travu ispred bolnice izašla i Elin Kostelić sa bebama, isto kao i ostale majke. Srećom brzo su došli ostali članovi porodice i odveli Elin sa dvije kćerke.

- Nezgodno je bilo to što je u tom času nestalo struje pa mogu zamisliti što su pomislile sve one majke čija su djeca bila odvojena od njih ili su bila vezana uz bilo kakvu medicinsku aparaturu. Srećom, baš u tom času potresa naše bebice bile su kod Elin tako da je ona sve to doživela ipak manje šokantno od nekih drugih majki, otkrio je Kostelić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija