• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

24.03.2020

18:10

(VIDEO) PORUKA SVIM SRBIMA! Prlainović vam poručuje: Zajedno smo osvojili sve, PRED NAMA JE FINALE SVIH FINALA!

Ostali sportovi

(VIDEO) PORUKA SVIM SRBIMA! Prlainović vam poručuje: Zajedno smo osvojili sve, PRED NAMA JE FINALE SVIH FINALA!

Podeli vest

Vaterpolista Srbije Andrija Prlainović poručio je da je pred svima u Srbiji još jedna utakmica i da u borbi protiv korona virusa pobeda može da bude izvojevena samo ako svi ostanemo kod kuće

 

Jedan od najboljih vaterpolista sveta, Andrija Prlainović poslao je jasnu poruku svojim sunarodnicima.

- Zajedno smo pobedli u mnogo utakmica, zajedno smo osvojili sve. Mi u bazenu, vi na tribinama. Sada još jednom igramo zajedno utakmicu, koja je finale švih finala. Da bismo pobedili potrebno je da svi ostanemo kod kuće. Svi ko jedan, do pobede - rekao je Prlainović u video izjavi za Instagram nalog Vaterpolo savez Srbije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andrija ima važnu poruku ❗️ @andrijaprlainovic #ostanikodkuće

Објава коју дели Vaterpolo savez Srbije (@waterpolo_serbia) дана 24. Мар 2020. у 8:08 PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija