• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

00:20

NIKO NIJE BEZBEDAN! Sportista u ČELJUSTIMA korone! LEŽI u bolnici i bori se za život!

Ostali sportovi

NIKO NIJE BEZBEDAN! Sportista u ČELJUSTIMA korone! LEŽI u bolnici i bori se za život!

Podeli vest

Nemački biciklista Danije Šuman (40) nalazi se u teškom stanju pošto je pre nekoliko dana ustanovljeno da boluje od koronavirusa

O njegovom stanju govorila je Šumanova supruga, Ana Šuman:

KORONA UZIMA MAHA! Poznati BOKSER u komi!

- Iza svake statistike o obolelima krije se nečije lice, ime. Mladi, nemojte misliti da se ovo neće dogoditi i vama. Biti fizički spreman, zdrav i mlad vas ne spasava automatski. Moj muž svakog nedeljnog jutra pređe 45 kilometara biciklom i nije bolovao ni od čega. Ali, prošle nedelje je došao i mogla sam da ga čujem kako kašlje po kući. U utorak, moj veliki, snažni muž bio je samo senka sebe. Jedva se držao u stolici i nije mogao ni bradu da podigne. Sledećeg dana smo ga hitno odveli u bolnicu i od tad ga nisam videla- ističe Ana.

Zatim je poslala jasnu poruka čitavoj svetskoj populaciji, tačnije mladim ljudima koji još uvek nemaju svet o opasnosti novonastalog virusa.

- Bilo da ste mladi ili stari, u odličnoj sportskoj formi, ili, možda, gojazni, shvatite ovo ozbiljno. Prvo bivate inficirani, pre nego što to i osetite. Protivnik je nevidljiv, pa ni ne znate gde sve virus ostavljate i kako možete mnoge druge da zarazite. Stvarno bih želela da svi sada ostanu u kućama. Trebalo mi je 20 minuta da ga odvedem do toaleta, ali nisam mogla odande da ga izvedem. Počela sam da paničim. Tada sam shvatila koliko je stanje ozbiljno. Nije imao snage ni telefon da drži, pa smo morali da zovemo načelnika da nam govori kako je. Doktori i sestre su maltene trčali, mogli ste jasno da čujete paniku u njihovim glasovima, ali nijednog trenutka nam nisu uskraćivali informacije. Bili su apsolutno nestvarni, svaka njima čast- zaključila je Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17