• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

20:08

(VIDEO) UDARITE ŽENU OVAKO, PA ZAVRŠITE KOLENOM! Bolesniče, mesto ti je u ZATVORU! Bokser ZGROZIO PLANETU!

Ostali sportovi

(VIDEO) UDARITE ŽENU OVAKO, PA ZAVRŠITE KOLENOM! Bolesniče, mesto ti je u ZATVORU! Bokser ZGROZIO PLANETU!

Podeli vest

Ovom čoveku mesto je u zatvoru! Svetski bokserski prvak super srednje kategorije Bili Džo Sanders napravio je video snimak u svom dvorištu na koji način je potrebno udariti ženu dok ste u izolaciji

 

- Želim da napravim video za sve očeve, muževe i sve koji imate devojke. Covid-19 je ozbiljna stvar i svi smo izolovani u malim prostorima - započeo je izlaganje bolesnik, pa  nastavio i sve šokirao.

NISAM ZNAO ŠTA MOŽE DA NAPRAVI SA LJUDSKIM MESOM! Tajson otkrio kako je njegov tigar unakazio ženu, ćutala je za 250.000 dolara!

TAJSON JOŠ JEDNOM ŠOKIRAO SVE! Uzimao sam žablji otrov i umirao!

 

- Ako vam vaša žena puno prigovara, vi pokušavate da ostanete mirni, ali nakon šestog dana jednostavno eksplodirate. Odjednom, krenula je prema vama, pljuje vam otrov u lice, spremna da kaže nešto.... Nešto što ju je naljutilo. Hoda prema vama i vi u tom trenutku jednostavno izgubite strpljenje. Eksplodirate i pogodite je posred brade. U trenutku će joj zasvetleti pred očima, videće belo i pitati šta se dogodilo. Neće znati što se događa, a vi je u tom trenutku završite kolenom.

 

 

Oglasio na potom svom Tviter nalogu povodom ovog snimka:

- Nikad ne bih učinio tako nešto i da vidim nekoga ko udara ženu, ja bih ga lično rastavio na komade. Imam ćerku i da vidim nekoga kako je prst stavio na nju, to bi bio njegov kraj. Izvinjavam se ako sam uvredio bilo koju ženu - napisao je Sanders.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija