• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2020

18:00

KORONA BI MOGLA DA GA SPASI ZATVORA! Bahati bokser ima VIŠE SREĆE NEGO PAMETI!

Ostali sportovi

KORONA BI MOGLA DA GA SPASI ZATVORA! Bahati bokser ima VIŠE SREĆE NEGO PAMETI!

Podeli vest

UFC šampion u poluteškoj kategoriji Džon Džons priveden je nakon što ga je policija našla u alkoholisanom stanju kako vitla pištoljem i sada mu preti zatvor

Optužen je za vožnju u poijanim stanju I korišćenje oružja. Mogao bi da zarši iza rešetaka na duže vreme s obzirom na njegovu istoriju, jer mu ovo nije prvi out da krši zakon.

(VIDEO) MRTAV PRIJAN VITLAO PIŠTOLJEM! Pojavio se SNIMAK HAPŠENJA UFC borca!

NAORUŽAN I PIJAN! Zvezda UFC-a uhapšena! Divljao i pucao na ulici u jeku KORONAVIRUSA!

 

Više outa je dobio šansu da se dozove pameti I ispravi greške, a kako to nije uradio , došlo je vreme da za njih odgovara, prense američki mediji.Ali, možda ga spasi koronavirus.

Postoje neka pravila u ovakvim situacijama koja bi mogla da mu idu na ruku. Ako ne izađe pred sud u određenom vremenskom roku,njegov slučaj bi mogao da bude odbačen.Država će moratida  pripremi sjedoke ili policajce, ali oni u ovom momentu imaju bitnije stvari  koje se tiču nacionalne sigurnosti i zdravlja. Tako da postoji više stvari koje bi mogle da dovedu do odbacivanja ovog slučaja – rekao je Džonsov advokat Dejvid Serna.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija