• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2020

00:10

OD NAS TRAŽITE MEDALJE, A NE MOŽETE DA BUDETE DISCIPLINOVANI! Naša odbojkašica poslala poruku svim Srbima posle koje će se mnogi zapitati!

Ostali sportovi

OD NAS TRAŽITE MEDALJE, A NE MOŽETE DA BUDETE DISCIPLINOVANI! Naša odbojkašica poslala poruku svim Srbima posle koje će se mnogi zapitati!

Podeli vest

Naša odbojkašica Jovana Brakočević poslala je jasnu poruku celoj Srbiji

Bivša reprezentativka Srbije i dalje je na Apeninima, u zemlji koja je žarište koronavirusa i čija se slika drastično promenila pandemijom, ali prati i šta se dešava u Srbiji.

(FOTO) PISMO NAŠE ODBOJKAŠICE JEDNOSTAVNO MORATE PROČITATI: Šetao se jedan deka od 73 godine ulicom u Zrenjaninu...

- Kako je moguće da smo sportska nacija? Da imamo toliko vanserijskih talenata i tako malo discipline? Kako je moguće da zahtevamo uspeh i disciplinu i medalje? Zašto se malo ne ugledamo na sve te silne sportiste i postanemo malo disciplinovani i poslušni.

-Niko nam ne traži da se znojimo, zahtevamo nemoguće od našeg tela, ne trpimo bolove i povrede zbog nekog mogućeg takmičenja i, ako se baš baš sve poklopi, neke moguće medalje - piše u Jovaninoj poruci.

Foto: Beta

Nije joj jasno kako je ljudima toliko teško da budu u svojim domovima…

- Traže da sedimo u kući. Da se pridržavamo pravila dok virus ne prođe. Traže da budemo disciplinovani da nam se zdravstvo ne bi totalno urušilo i ovako je na izdisaju.

- Kako je moguće da smo toliko licemerni i da zahtevamo pobede kada sami nismo spremni da se odreknemo za pobedu cele nacije. Svi smo ponosni kad sportisti naše zemlje donesu kući medalju i pobede. Zašto nam je sad toliko teško da učinimo naše sportiste ponosnim na nas. Pridržavajući se pravila, za bolje sutra.

Sjajna odbojkašica je za kraj imala i poruku da se sutra od sportista ne zahtevaju uspesi, kada ljudi neće da poslušaju ni njihov apel.

- Sportista zna šta je karantin, zna šta je odricanje, zna šta je bol, zna šta je nemogućnost videti voljene. To nam se i sada dešava. Kada ćemo mći da se vratimo u domovinu posle sezona kada se cela domovina tako neodgovorno ponaša?

- Mi živimo za tih par dana, ako imamo sreće par nedelja kod kuće, a osim što nam virus uskraćuje to pravo ove godine, sada ćete to uraditi i vi, naši zemljaci – vašim manjkom odgovornosti. Zato vas molim, kada ovo prođe, ne zahtevajte od sportista medalje i uspehe, donacije i podržavanja, kad niste sposobni da ostanete kod kuće - završila je Jovana Brakočević Kancian.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija