• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2020

22:32

POZDRAV ZA CIMERA KOKEZU! Srpski odbojkaš provodio dane u bolnici sa predsednikom FSS!

Ostali sportovi

POZDRAV ZA CIMERA KOKEZU! Srpski odbojkaš provodio dane u bolnici sa predsednikom FSS!

Podeli vest

Srpski odbojkaš Nikola Rosić otkrio je da je bio cimer sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije

 

Rosić je jedan od onih koji su bili pozitivni na koronu, a zanimljivo je to da je bio cimer sa prvim čovekom FSS Slavišom Kokezom koji je takođe bio gost emisije na "TV Pink".

NISAM MOGAO DA UDAHNEM, TADA SAM OSETIO STRAH! Predsednik Fudbalskog saveza Srbije progovorio o borbi sa KORONOM!

Pozdrav za cimera Slavišu Kokezu, drago mi je da ga vidim opet iako se čujemo skoro svakodnevno - počeo je Rosić i nastavio:

Kada sam ušao u sobu i video Slavišu nekako mi je bilo lakše. On mi je ispričao kako se oseća i već mi je bilo lakše kada mi je rekao da mu je dosta bolje nego pre. Onda smo zajedno prešli u ''Dragiša Mišović'' gde smo bili odvojeni od drugih, izlovani u posebnu sobu. Slušali smo vesti i nije nam bilo prijatno. Kako je vreme prolazilo pokušavali smo da prebacimo priču u pozitivu i to je bio jedan od naših načina borbe.

Foto: Beta

Rosić je posle bolnice "Dragiša Mišović" otišao na Sajam.

- To nisu uslovi kao u hotelu, zato se to zove privremena bolnica. Meni je bilo iskreno dobro tamo jer sam imao prostora, mogao sam da prošeta, a pre toga sam bio u sobi 12 dana sa Slavišom i nismo mogli nigde. Kao sportista navikao sam da igram u raznim uslovima, pa tako mi nije bilo teško da se snađem ni na Sajmu - rekao je Rosić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija