• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

19.04.2020

20:10

(FOTO) SRBIN IMA KORONU, ALI NE PRESTAJE DA TRENIRA! Naš MMA borac podiže krevete U BOLNICI!

Ostali sportovi

(FOTO) SRBIN IMA KORONU, ALI NE PRESTAJE DA TRENIRA! Naš MMA borac podiže krevete U BOLNICI!

Podeli vest

MMA borac iz Novog Pazara Jusuf Hajrović, koji je smešten u covid bolnici u ovom gradu, svakodnevno vežba tako što podiže metalne krevete na kojima leže pacijenti

Ovaj borac za Informer kaže da nema nikakve simptome i da ima potrebu za vežbanjem, pa se zbog toga snalazi kako zna i ume. On je jedan od dvadesetak pacijenata koji su smešteni u privremenoj covid bolnici koja je napravljena umedicinskoj školi „Dva heroj“ u Novom Pazaru.

TEŠKO JE IZ DNEVNE SOBE RAZMIŠLJATI O LIGI ŠAMPIONA! Dejan Stanković o svojim danima u karantinu!

- Navikao sam da treniram dva ili tri puta dnevno i ovo mi mnogo teško pada. Dok sam bio u Beogradu na Sajmu, trčao sam unutra krugove po 400 metara, a ovde podižem metalne krevete dok na njima leže moji cimeri. Niko od nas ovde nema nikakve simptome, svi se osećamo dobro, imamo snage volu rep da iščupamo - kaže Hajrović koji je u kudo disciplini ostvario stoprocentan učinak, od jedanaest mečeva ima isto toliko pobeda.

Foto: A.Grbović

Hajrović, koji iza sebe u različitim disciplinama ima preko 150 mečeva, kaže za Informer da ne zna kako se inficirao virusom korona. U privremenoj bolnici je, kaže, stekao nove prijatelje sa kojima razgovara o sportskim planovima.

- Osećam se odlično, kao što sam se osećao pre dva meseca, tri, kao prošle godine, kao pre pet godina... Apsolutno nikakvu promenu nisam primetio. Ovde su uslovi odlični, medicinsko osoblje je profesionalno. Verujte mi, pitaju nas šta želimo da jedemo. Nekima nedostaju kolači ekleri, nekima mantije i ćevapi pa to poruče. A ja samo treniram, spremam se za borbu - kaže Hajrović koji je imao zakazan meč u bliskoj budućnosti.

Foto: sbc.rs

On kaže da će donirati svoju krvnu plazmu kako bi drugim ljudima pomogao u izlečenju od korona virusa. Nekim sugrađanima zamera to što osuđuju one koji su inficirani ovim virusom.

- Nije sramota biti bolestan. Nema razloga za stid. To je glupost. Smeta mi što ljudi koji žive u blizini covid bolnice stalno snimaju objekat u kojem se nalazimo, gledaju da li ćemo izaći da bi nas snimali - rekao je Hajrović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 3 godine

Ovo ke bruka i sramota i za drzavu i za zdravstvo. Da se jedna sirovina izivljava nad krevetima koje nije on kupio i nad pacijentima koji leze u njima. Pohvalno je to sto je on mma borac i sto je u treningu ali bolnica nije predviđena za te stvari i za reklamu kovid idiota. Svaki javni objekat ima pravila ponasanja koja se moraju postovati a bolnice pogotovu. Iz prilozenog se da vidjeti da čak nije ni pidzamu obukao. Ako nema novca da je kupi pa valjda će se naći neki humanista da mu donira kao sto donesu jedan paket pomoci ugrozenim dođu da se slikaju sa sirotinjom u predizborne svrhe i vjerovatno ga i ponesu sa sobom kad krenju. Zgrožen sam.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija