• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2020

08:58

AMERI ĆE ODLEPITI, ČAVIĆ NAGAZIO FELPSA! Ne znam da li se DOPINGOVAO, ali kada smo otvorili "KRVNE PASOŠE"...

Ostali sportovi

AMERI ĆE ODLEPITI, ČAVIĆ NAGAZIO FELPSA! Ne znam da li se DOPINGOVAO, ali kada smo otvorili "KRVNE PASOŠE"...

Podeli vest

Milorad Čavić, najbolji srpski plivač svih vremena, prisetio se čuvene trke na Olimpijskim igrama u Pekingu sa Majklom Felpsom

Čavić je ostao bez zlatne medalje 2008. godine u trci u kojoj mnogi veruju da je "pokraden". Amerikanac je uzeo zlato, iako je Čavić prvi stigao do cilja, ali navodno nije pipnuo taster svom snagom

Svi profesionalni plivači su na neki način filozofi. Kompletan događaj sam opisao kao veliku tragediju. Oskar Vajld je imao citat 'Postoje dve tragedije u životu - dobiti ono što želiš i ne dobiti ono što želiš'". Ispostavilo se da je dobro što nisam došao kući sa zlatom jer me je to motivisalo da se vratim - kazao je u razgovoru za "SwimOn" Milorad Čavić.

(VIDEO) SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE! Srpska plivačica pokazala kako trenira kod kuće, nije joj potreban veliki bazen!

BRUTALNO! Čavić bez dlake na jeziku: Sportisti su samo glumci, njihovo je da samo slušaju!

 

 

Da je tada uzeo zlato verovatno bi završio karijeru, kako je sam priznao, odnosno ne bi postavio evropski rekord.

Foto: Starsportphoto©

Milorad Čavić

 

- Sve se pretvorilo u veliki cirkus, ali sam na neki način spoznao sebe i da mi je prijalo. Znao sam da je ceo svet gledao, da je bila od glavnih trka na Igrama. Trka je bila sjajna, ali se pokazalo da je on Majkl Felps.

Čavić je otvorio sumnju i da je Felps uzimao nedozvoljena sredstva.

- Kada sam rekao da je zmaj mislio sam da je čovek koji je neuništiv, videćemo šta će biti u budućnosti. Neću da kažem da je bio dopingovan, prošao je sve kao ja, ali boli me što kada smo otvorili 'krvne pasoše' i davali ih sistemu kako bismo pokazali da smo čisti, on nije. Ono što ga čini posebnim je da se oporavi od jedne trke za sledeću. U roku od četiri dana napravi 12 puta. Ne znamo da li se dopingovao, ali je neuništiv i svemoćan. Ne postoji stvar koju ne može - zaključio je.

 

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija