• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2020

22:10

MOŽE LI ODLUKA DA SE PROMENI? Srbija ne ide na SP, oglasio se i Đurković!

Ostali sportovi

MOŽE LI ODLUKA DA SE PROMENI? Srbija ne ide na SP, oglasio se i Đurković!

Podeli vest

Rukometaši Srbije su zbog epidemije koronavirusa ostali bez Svetskog prvenstva, a šta se dogodilo objasnio je predsednik RSS-a Božidar Đurković

- Odluka je preuranjena, sportsko rešenje mora da ima prednost u odnosu na administrativno-birokratska i 'zeleni sto'. Sve reprezentacije koje su morale da igraju plej-of, a izgubile su, su oštećene - rekao je Đurković za B92.net.

Nastavio je u istom ritmu.

- Teško da može bilo šta da se učini, ali moramo da probamo. Uz nas tu su oštećeni Makedonija, Rusija, Poljska... Odluka je doneta zbog problema sa kalendarom i svih dešavanja oko koronavirusa, zabrana okupljanja. Sve razumem, ali ne i takvu odluku".

Đurković je bio među desetak članova IO EHF, kao predsednik takmičarske komisije, ali je nadglasan.

- Takmičarska komisija je predlagala sportsko rešenje, ali je većina odlučila. Teška odluka je doneta, moralo je drugačije da se razmišlja. Takve odluke idu na štetu svih - zaključio je Đurković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRAVO NIOTKUDA! Španac postaje selektor Srbije!
Ostali sportovi

PRAVO NIOTKUDA! Španac postaje selektor Srbije!

Malo je ko očekivao da bi moglo da se desi baš tokom pandemije koronavirusa, ali očigledno da ljudi u Rukometnom savezu Srbije vredno rade pa su tako pronašli rešenje za mesto selektora koje je ostalo upražnjeno odlaskom Nenada Peruničića

15.04.2020

18:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija