• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2020

08:57

ZA SVAKO DIVLJENJE! Poznati MMA borac ima nadimak "Psihopata", u oktagonu nema milosti, ali je pokazao da IMA VELIKO SRCE!

Ostali sportovi

ZA SVAKO DIVLJENJE! Poznati MMA borac ima nadimak "Psihopata", u oktagonu nema milosti, ali je pokazao da IMA VELIKO SRCE!

Podeli vest

U oktagonu nema milosti, bori se do poslednjeg atoma snage. Često zna da pređe granicu u raspravama sa ostalim borcima, ali... MMA borac Vaso Bakočević pokazao je da ima veliko srce

- Nedavno se javila žena koja je rekla da nema pare da kupi pelene... Rekao sa Dušanu Džakiću da joj da moj broj. Ispostavilo se da je blizu i da mogu da pomognem. Otišao sam, kupio pelene i doneo joj. Ja imam dete i razmišljam kako bi bilo da moja dete nema pelene. Nisam to uradio da bih nešto dokazao, jednostavno sam tako želeo - rekao je nedavno Bakočević.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? @ksw_mma @pitbullsports @doseofvaso #teampsycho

A post shared by Vaso "Psychopath" Bakocevic (@vaso_psycho) on Jan 20, 2020 at 12:11am PST

 

Ovaj MMA borac ima nadimak "Psihopata", ali... Jasno je da ono što se događa u oktagonu ostaje tamo i da privatni život nema mnogo veze. Ispod grube spoljašnosti prekrivene tetovažama nalazi se emotivan momak sa velikim srce.

Sjano, nema šta...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija