• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.M.

04.05.2020

10:00

VI STE PITALI - PSIHOPATA ODGOVARA! O čemu BAKOČEVIĆ priča sa LUKOM JOVIĆEM, zašto bi glumio U JUŽNOM VETRU, KOGA ĆE OD RIVALA DA USPAVA i još MNOGO TOGA!

Ostali sportovi

VI STE PITALI - PSIHOPATA ODGOVARA! O čemu BAKOČEVIĆ priča sa LUKOM JOVIĆEM, zašto bi glumio U JUŽNOM VETRU, KOGA ĆE OD RIVALA DA USPAVA i još MNOGO TOGA!

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih MMA boraca sa ovih prostora, a možda i najpopularniji, Vaso Bakočević, odgovarao je na pitanja čitala portala Informer.rs i otkrio mnogo zanimljivosti koje do sada niste znali o njemu

Crnogorski borac kao i većina ljudi, nalazi se u karantinu zbog pandemije koronavirusa pa smo odlučili da i njemu, ali i našim čitaocima malo prekratimo vreme. Vaso je pristao da odgovara na vaša pitanja koja su stigla u neverovatno velikom broju. Na žalost, morali smo da izdvojima samo 20 iako ih je bilo čak i desetostruko više.

ZA SVAKO DIVLJENJE! Poznati MMA borac ima nadimak "Psihopata", u oktagonu nema milosti, ali je pokazao da IMA VELIKO SRCE!

Vaso nam je otkrio o čemu priča sa Lukom Jovićem, ko mu je omiljeni fudbaler, šta to igra kod kuće u izolaciji, pa čak i zašto bi voleo da glumi u seriji "Južni vetar" koja je u jako kratom intervalu postala prilično popularna u Srbiji.

Foto: Instagram/printscreen

Pa krenimo...

1. Da li misliš da ćeš se boriti u UFC i protiv koga bi voleo da odradiš prvu borbu?

- Pod ugovorom sam sa KSW-om i Bellator-om i na to sam skoncentrisan, ali slagao bih kad bih rekao da mi nije želja i san bar jednu borbu i u UFC da odradim. :) Sve je moguće, nikad se ne zna, što se tiče protivnika nek bude kao i uvek - BILO KO! 

2. Kako provodiš vreme u izolaciji i koje igrice za "Playstation 4" preporučuješ?

Evo polako se približavamo kraju svemu ovome i uskoro se vraćam normalnom životu, ali do tada sam se snalazio. Najviše što se tiče treninga al' uspeo sam svaki dan bar po jednomistrenirati kako valja jer se ne volim opuš tati. Što se tice igrica za "Sony 4" naravno ne skidam se sa "Sonija" i uvek se pegla Fifa 20 i nešto od pucačina.

3. Koliko si para najviše zaradio na jednom meču i protiv koga si se borio?

- Najvise para sam zaradio u meču na Bellatoru protiv bivšeg šampiona Rusa Koreškova, a para je bilo... DOSTA! 

4. Najdraži fudbaler i fudbalski klub trenutno?

Foto: informer.rs/Instagram

- Neka bude Real Madrid i Vinicius Džunior trenutno, a i volim Luku Jovića sa kojim sam i u kontaktu često na instagramu, mislim da njega čeka strašna karijera čim mu Zidan da više prostora.

5. Mišljenje o poslednjem meču Aleksandra Rakića protiv Volkana Eldemira?

Foto: informer.rs/Instagram

- Rakić je moj dugogodišnji prijatelj, možda i najveći radnik i talenat na našim prostorima i prva liga momak. Što se tiče meča sa Volkanom mislim da je Rakić pokraden da je odluka trebala njemu da ode.

6. Kada možemo očekivati novu borbu u KSW-u?

- Nadam se odmah posle leta vec na KSW-u u Zagrebu.

7. Čime se planiraš baviti nakon MMA karijere?

Foto: informer.rs/Instagram

Nisam razmišljao o tome jer ću u MMA sigrno biti još 10 godina, a nakon toga planiram da trošim lovu i uzivam (smeh), a ako ne budem mogao bez tuče moraću se porokati svakih par meseci negde možda u boksu bez rukavica jer je mnogo lakše spremiti se za jedan takav meč i kad budem u "godinama" mislim da će mi to odgovarati.

8. Koliko si najviše kila skinuo za jedan meč i koliko ti je vremena trebalo?

Foto: informer.rs/Instagram

- Za borbu na KSW 2014.  godine, koliko se sećam za 8 nedelja i to preko 20 kilograma. Bilo je užasno!

9. Šta misliš o svom protivniku na Megdanu, Francisku Albanu Bariju, popularnom "Kroati"?

Kao lik smeće ozbiljnom a kao borac samo cu reći: NIJE NA MOM NIVOU! Poigraću se sa njim i uspavati ga kad ja poželim.

10. Koliko vode dnevno popiješ i kako održavaš formu u karanitnu?

Trebao bih što vise jer je to odlična stvar, ali jednostavno mi se nekad ne da hahah. Što se tiče forme planiram uvek biti spreman jer će uvek iskočiti neka bezobrazna ponuda.

11. Koliko možeš da pojedeš bureka?

Foto: informer.rs/Instagram

- Dosta hahahaahah i to mi nije ni malo za pohvalu (smeh).

12. Šta misliš o mečevima Veljka Ražnatovića, da li su namešteni?

Foto: informer.rs/Instagram

Veljka podržavam jer znam koliko je teško uspeti u profesionalnom sportu, a pogotovo boksu koji je po meni najopasniji. Veljko sigurno ne mora ništa raditi u životu, obezbeđen je, a on je ipak izabrao da se bavi opasnim stvarimam zato ima moj respekt. Što se tiče mečeva nisu namešteni sigurno već kao što bi i svi trebali u početku karijere da vode računa i da postepeno grade karijeru. Za teške mečeve i ozbiljne protivnike uvek ima vremena i doći će kad tad svima, a ako i tada pobedi ljudi će naći drugi razlog da ga pljuju jer su ološi.

13. Da li bi se potukao sa Dušanom Džakićem?

- Pa to sam radio od 2010. do skoro  svaki drugi dan tako da smo navikli hahaahhaah.

14. Da li si dobijao ponude da glumiš u nekom filmu ili seriji i ako nisi da li bi voleo?

Foto: informer.rs/Instagram

Bio sam pozvan nekoliko puta na par kastinga za neke filmove, ali mi se nije dalo da odem. Ali u budućnosti zašto da ne. Voleo bih da dobijem možda ulogu sledeće godine u nastavku filma i serije "Juzni Vetar". Mislim da bih se dobro uklopio u negativce.

15. Kog političara bi voleo da "ubiješ od batina" u ringu?

Foto: informer.rs/Instagram

Ne pratim politiku (smeh).

16. Možeš li pokazati neku sliku iz mlađih dana?

Foto: informer.rs/Instagram

- Kad iskopam neku šerovacu obabezvno na društvene mreže.

17. Kada i kako je nastala "Čepina"?

Foto: informer.rs/Instagram

- Čepina ili takozvani "overhand" je moje najjace oružje i iz zezanja je ostala čepina i to je nešto čega svi moji protivnici moraju da se paze jer ako pogodim probudiće se na nekom lepšem mestu.

18.  Ko je bolji borac Ilke ili Savo Lazić?

Foto: Informer.rs/Instagram

To su moji sparing partneri i obojica su odlični borci.

19. Sa koliko godina i protiv koga si radio prvi profi meč?

Foto: Informer.rs/Instagram

- Debitovao sam sa 19 godina, ja mislim tačno u Austriji, u Beču protiv Brazlica Ivana Rodrigeza i nokautirao ga u prvoj rundi.

20. Da li bi voleo da treniraš kod Mirka "Cro Cop-a"?

Foto: informer.rs/Instagram

- Naravno to mi je i u planu uskoro, ako mi Čika Mirko dozvoli da posetim njegov gym (smeh).

 

Nadamo se da ste uživali! Pratite nas i dalje i uskoro ćete ponovo imati priliku da nekoga od naših sportista pitate šta želite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija