• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2020

10:55

"PUSTI SUZU DETE"! Majka Ivane Španović nikad iskrenije: Progovorila o ćerkinim tetovažama i kako je preživela eksperimente sa kosom!

Ostali sportovi

"PUSTI SUZU DETE"! Majka Ivane Španović nikad iskrenije: Progovorila o ćerkinim tetovažama i kako je preživela eksperimente sa kosom!

Podeli vest

Ivana Španović danas je naša najbolja atletičarka... Uradila je velike stvari u ovom sportu, a kroz šta su sve prošlo govorila je njena majka Vesna Španović

- Kada je postala svetska prvakinja i kad je zadržavala suze na dodeli odličja, gledam je nikako da počne da plače, guta "knedle", ja je gledam i govorim "Pusti suzu, pusti suzu, dete". Čekamo još OI u Tokiju da uzmemo zlato i to je to - rekla je Vesna Španović u emisiji "Majke šampioni" koja se emituje na TV "Arena sport".

Bilo je mnogo tema, a majka se dotakla stalnog promena imidža naše najbolje atletičarke.

- Što se tiče Ivanine kose i tetovaža, to je trebalo preživeti. Bila je u Kragujevcu jednom prilikom i objašnjavala mi kako se pošišala. Rekla sam joj da nema potrebe da mi objašnjava jer ću je svakako videti za nekoliko dana. Kada se pojavila, to je bio šok. Uvek je imala neobičan stil i neke čudne frizure. Sve frizure koje je imala njoj su super stajale ali sam je jednom pitala kako će iako joj sve to super stoji da se pošiša sledeći put kada na glavi ima izbrijane delove, izvučene linije... Odgovorila mi je "E o tome nisam razmišljala - objasnila je Vesna.

Foto: APphoto



Govorila je i o Ivaninim tetovažama.

- To joj jednog dana možda nešto znači, možda kasnije neće pa će poželeti da ih ukloni. To je apsolutno njen izbor. Ne mešam se mnogo jer će ona svakako uvek uraditi ono što ona zamisli. Uostalom, nisu ružne, neke se vide u dresu na nekim delovima tela, neke se ne vide. Zato se vide kad obuče koktel haljinu, ali tad se pokrije svilenom maramom i to bude ok – poručila je Vesna Španović.

Bonus video:



Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

NAJBOLJA, NAJLEPŠA, NAJZGODNIJA, NAJPOŽELJNIJA.... A NAŠA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija