• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

10:11

(VIDEO/FOTO) AUUUUU....BRUTALNO UNIŠTAVANJE ZA 20 SEKUNDI! Zastrašujući Nganu ga je SMRVIO! Levi, pa desni kroše i BUM!

Ostali sportovi

(VIDEO/FOTO) AUUUUU....BRUTALNO UNIŠTAVANJE ZA 20 SEKUNDI! Zastrašujući Nganu ga je SMRVIO! Levi, pa desni kroše i BUM!

Podeli vest

Frensis Nganu za 20 sekundsi je premlatio Surinamca Žairzinja Rozenstruka

Nastavio je Frenis fantastični niz pobeda još jednim nokautom. Ovo je četvrta nokaut pobeda u nizu, sve u prvoj rundi, a fascinantno zvuči podatak da je za sve njih u borbi ukupno proveo tek dva minuta i 42 sekunde.

 

Kraj glave Žairzinja sevnuo je desni kroše, pa je levi završio direktno na bradi, bacio ga je na ogradu gde je Francis samo završio  posao, a sudija je zaustavio meč. Prema svim najavama, Nganu sad čeka boljeg iz meča Miočić - Kormier u borbi za titulu te je on prvi sledeći izazivač za napad na pojas teškaškog prvaka.

 
 

 

Nganu je u ovom trenutku, bez premca, jedan od najdominantnijih teškaša današnjice.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 3 godine

Jbt cemu se ovi ameri dive...ovo je cisti laznjak. Dete od 10 godina bi izdrzalo ove "udarce" koji su zapravo bili promasaji. Amere zaista nista nije sramota. Ociglednu prevaru predstavljaju kao senzaciju i sad...ceo svet treba da bude lud i veruje njihovom bolesnom prikazivanju stvari. Sve sto vidimo je...da su upravo ameri budale!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17