• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2020

08:21

ŽENE SU STAJALE U REDU DA VIDE MAJKA! Ispovest Tajsonovog menadžera: Čuvao sam stražu dok je on u toaletu bio sa Noami Kembel!

Ostali sportovi

ŽENE SU STAJALE U REDU DA VIDE MAJKA! Ispovest Tajsonovog menadžera: Čuvao sam stražu dok je on u toaletu bio sa Noami Kembel!

Podeli vest

Život Majka Tajsona je poput filma... Radio je šta je hteo, ponašao se kako je hteo... Njegov bivši menadžer i prijatelj Rori Holovej otkrio je nove detalje o slavnom bokseru. Žene nisu mogle da mu odole

- Znao sam da u ringu niko nije mogao da ga zaustavi. On je jedino mogao da padne zbog svoje slabosti prema ženama. Njegove odluke niko nije mogao da menja, a sve su imale veze sa seksom i ženama - rekao je Holovej.

Tajson je imao pratnju telohranitelja 24 sata.

- Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u neverici kada sam ga ugledao sa Naomi Kembel. U jednom trenutku mi je rekao da mora u toalet, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarim sa njihovim psima i da svima govorim da je wc zauzet - naveo je on.

Slavni bokser je imao mnogo žena i dok je boravio u zatvoru.

Došao bih da ga posetim, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer devojke stoje u redu da bi ga posetile. U zatvoru je imao više žena nego kada je bio van njega - rekao je Holovej

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija