• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

11:10

(FOTO) ONI SU NA KOKAINU, KAKVA KRAĐA! Sudije se IGRAJU SA ŽIVOTOM, haos u Americi!

Ostali sportovi

(FOTO) ONI SU NA KOKAINU, KAKVA KRAĐA! Sudije se IGRAJU SA ŽIVOTOM, haos u Americi!

Podeli vest

Opet su sudije bile u žiži! Na UFC pripredbi u Džeksonvilu na Floridi Holanđanin Alister Overim je preživeo Amerikanca Volta Herisa i dobio je tehničkim nokautom

Međutim, tri borbe su kontroverze. U uvodnom programu Song je kako su sudije smatrale dobio sve runde protiv Mariona Vere, mada je ovaj uputio devet značajnih udaraca manje (100-109). Da se tomu nije nadao, potvrđuje i Verin stav, mislio je da je on pobednik, a kada je shvatio šta se dešava, nije se ni rukovao s protivnikom.

- Kakva krađa - konstatirao je borac Džeremi Kenedi.

- Ovo je sramota. Song je izgubio dve zadne runde - rekao je  Millington.

U perolakoj kategoriji, u kojoj je debitovao Barboza, Dan Ige je slavio, za mnoge također pod znakom pitanja. Barboza, koji je izgubio već peti put u zadnjih šest nastupa, dobio je prvu rundu, neutralni će reći i drugu, ali kada je prikočio u trećoj, sudije su dodelile pobedu Igeu. Menadžer Brazilca Aleks Dejvis sve je rekao u nekoliko reči.

- Loše suđenje uništava MMA.

Foto: USA Today

 

Terion Ver nije imao milosti prema sudijama. 

- Ove sudije sa Floride su na kokainu.

Foto: USA Today

 

I kod od devojaka u borbi Klaudije Gadelje i Anđele Hil bilo je različitih mišljenja. Prema sudijama Gadelju je pripala prva runda, Hil je dobila drugu, a u završnici je Brazilka ipak ostavila bolji utisak. 

Foto: USA Today

 

- Jako dobra borba Anđele Hil, jako loše suđenje - kaže Lando Vanata, dok se Rafael dos Anos zapitao:

- Da li su pravila promenila s ovom pandemijom? Onaj koga više prebiju pobedi.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija