• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

13:11

UBILI SU MU ĆERKU, PROŠAO JE KROZ PAKAO... Borilački svet se poklonio Voltu Herisu!

Ostali sportovi

UBILI SU MU ĆERKU, PROŠAO JE KROZ PAKAO... Borilački svet se poklonio Voltu Herisu!

Podeli vest

Okršaj u teškog kategoriji u Džeksonvilu na Floridi pripao je Holanđaninu Alisteru Overimu koji je dobio Amerikanca Volta Herisa tehničkim nokautom u drugoj rundi

Ali, i pored toga što je poražen, Heris je bio veliki pobednik za svoje kolege. Nije mu bilo lako da se vrati u oktagon posle tragičnog gubitka ćerke Ani. Devojčica je oteta u jednoj prodavnici u Alabami krajem 2029. godine, a potom ubijena.

(VIDEO) AUUUU... VRATIO SE IZ MRTVIH U ISPREBIJAO AMERA! Bio je na KOLENIMA, ali je preživeo PAKAO, a onda završio posao!

(FOTO) ONI SU NA KOKAINU, KAKVA KRAĐA! Sudije se IGRAJU SA ŽIVOTOM, haos u Americi!

 

Ipak, pronašao je snagu, vratio se u oktagon. A, Overim, iako je bio na ivici provalije, u drugoj rundi je upisao  46. profesionalnu pobedu. Volt je ipak postao mnogima inspiracija.

- Veoma sam ponosan na Herisa. Ne mogu da zamislim  kroz što je sve prošao, sigurno je bio pakao. Njegov nastup u oktagonu pokazuje nam da možemo sve prebrodimo kada za to imamo pravi razlog - kazao je Frensis Nganu.

- Poštovanje za Overima,  jednog od meni najdražih boraca, ali  Hwris je živa legenda što je zakoračio u oktagon nakon svega kroz što je prošao. Imam toliko poštovanja za istinskog samuraja - rekao je Dilon Danis.

 

 

I Megan Anderson je bil oduševljena Amerikancem.

- Sjajna pobeda za Overima, ali saosećam sa Voltom.  Ne mogu rečima da opišem kolika mi je inspiracija nakon ovoga. Srcem sam uz njega i njegovu porodicu - poručila je Megan Anderson.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija