• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2020

19:55

(FOTO) BOLT POSTAO OTAC! Jamajčanin je ODMAH pomenuo Kobija Brajanta!

Ostali sportovi

(FOTO) BOLT POSTAO OTAC! Jamajčanin je ODMAH pomenuo Kobija Brajanta!

Podeli vest

Osmostruki olimpijski šampion i najbrži čovek svih vremena Jusein Bolt postao je otac

Njegova dugogodišnja devojka Kasi Benet donela je na svet devojčicu, a radosnu vest je objavio premijer Jamajke Endrju Holnes na socijalnim mrežama.

(FOTO) LETNJA "BOMBETINA"! Napadač Mančester sitija stiže na Marakanu, a Zvezda ga ipak neće!?

- Uzbuđen sam i nervozan istovremeno. Video sam u Kobijevim očima koliko voli sve svoje devojčice. To je osećaj koji i ja želim - izjavio je Bolt posle pogibije legendarnog košarkaša i njegove ćerkice Đijane.

Jamajčanin je vlasnik svetskih rekorda na 100 i 200 metara, a povukao se iz atletike 2017. godine po završetku Svetskog prvenstva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija