• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.05.2020

10:43

DISKRIMINACIJA ZBOG KORENA! Austrija se ogrešila o poznatog boksera, od sada će nokautirati pod licencom Srbije!

Ostali sportovi

DISKRIMINACIJA ZBOG KORENA! Austrija se ogrešila o poznatog boksera, od sada će nokautirati pod licencom Srbije!

Podeli vest

Jedan od najtrofejnijih boksera Austrije Gogi Knežević najavljuje da će od sada svoju profesionalnu karijeru nastaviti pod srpskom licencom

Knežević, koji je bio prvi osvajač jedne WBC titule u istoriji austrijskog boksa, kaže da je razočaran ponašanjem Bokserskog saveza Austrije i da je zbog toga odlučio da od sada boksuje pod srpskom licencom.

- Već sam postigao dogovor o tome sa srpskim savezom. Ubuduće ću na moje borbe u ring ulaziti sa srpskom i austrijskom zastavom. Nosiću i dalje austrijsku zastavu uz srpsku zato što me mnogo fanova iz Austrije podržava. Austrijski fanovi su me uvek podržavali, ali ne i Bokserski savez Austrije - kazao je Knežević.

On je rekao da Bokserski savez Austrije, iako je već godinama najuspešniji bokser te zemlje, nikada nije želeo da ga podrži.

Kao primer naveo je da, nakon poraza u borbi u Hamburgu, kada je, kako tvrdi, nepravedno izgubio odlukom sudija, Bokserski savez nije želeo da stane uz njegovu žalbu.

- Ni oko revanš borbe sa Markusom Naderom, koji je dogovoren ugovorom, Savez nije mrdnuo prstom - kaže on.

Knežević ističe da ga je austrijska publika uvek prihvatala, ali ne i Savez, a smatra da je to zato što se preziva na "ić".

Tako su, tvrdi, kada je postao prvak Evrope u WBC-u, zvali novinare da kažu da se ne radi o svetskoj tituli i da ne treba da pišu o tome, iako je to prva titula u tom svetskom savezu koju je ikada neki bokser za Austriju osvojio.

- Do sada nikada nisam reagovao na takvo ponašanje Saveza Austrije, ali pošto sam pred kraj karijere, odlučio sam da im pokažem i da vide da sa mnom ne mogu da se igraju. Takođe želim i svom srpskom narodu da pokažem da mogu da pobeđujem pod srpskom zastavom - poručuje Knežević.

Bonus video:



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija