• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2020

07:15

ŠOKIRAO SVET: Imam sve informacije o stanju Šumahera!

Ostali sportovi

ŠOKIRAO SVET: Imam sve informacije o stanju Šumahera!

Podeli vest

Nekadašnji partner Mihaela Šumahera u Ferariju Felipe Masa tvrdi da je u potpunosti upoznat sa situacijom u kojoj je Nemac trenutno

Još otkako je doživeo nesreću na skijanju 2013. godine, praktično ništa se ne zna o stanju legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera.

REPETIRAO JE PIŠTOLJ, A ONDA CE ČUO PUCANJ... Devojka Miljana Mrdakovića OTKRILA nove JEZIVE detalje samoubistva srpskog fudbalera!

- Znam u kakvom je stanju! Imam sve informacije, jer smo nas dvojica uvek bili bliski - rekao je Masa za "Foks Sport" i dodao:

Foto: Reuters

- Sa njegovom suprugom Korinom se nisam često družio, jer nije dolazila na trke. Ova situacija nije nimalo laka i moramo da poštujemo porodicu. Ne žele da iznose stvari u javnost i ko sam ja da to uradim? Sanjam ga svaki dan i molim se za njega da mu bude bolje i da se ponovo vrati na stazu kako bi bio podrška sinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stranix00

pre 3 godine

Ma ja,sokantna vijest koja je poznata i vrapcima na grani,a Masa otkrio toplu vodu.Nadati se da medicina u dogledno vrijeme naci lijek ili zahvat da vrati u normalan zivot legendarnog "Šumija".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija