• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

05.06.2020

23:10

SRPSKI REPREZENTATIVAC IMA KORONU! "Imao sam upalu pluća, nadam se da nekome nisam preneo zarazu"

Ostali sportovi

SRPSKI REPREZENTATIVAC IMA KORONU! "Imao sam upalu pluća, nadam se da nekome nisam preneo zarazu"

Podeli vest

Naš odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević rekao je da ima koronavirus

On je poslat na kućno lečenje zbog lakše kliničke slike i kako kaže, nada se da nikoga nije zarazio.

POTPUNI PREOKRET! Otkriveno: Evo od čega će zavisti hoće li se Nole vakcinisati protiv korone!

- Pozitivan sam na virus korona. Još ne znam gde sam ga dobio, preslišavam se s kim sam sve bio u kontaktu. Nadam se da nisam nikome preneo zarazu, mojim roditeljima i prijateljima. O tome sada razmišljam i normalno želim da što pre ozdravim - rekao je Atanasijević za "Novosti".

Foto: AP Photo/Leo Correa

"Bata" je period karantina proveo uglavnom u Peruđi, gde je operisao i koleno, a infekcija COVID-19 mu je otkrivena po dolasku u Srbiju kada je otišao lekaru jer je dobio temperaturu.

- U bolnici u Peruđi sam posle operacije imao lakšu upalu pluća. Kako je tamo epidemija jača nego u Srbiji, pet puta su me testirali i uvek sam bio negativan. I pre nego što sam došao u Beograd, testirao sam se kako ne bih morao u karantin - dodao je Atanasijević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija