• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2020

08:55

(VIDEO) NAJBOLJA MMA BORBA GODINE! Udarci, krv i čelični karakter: Pokidao ligamente kolena i POBEDIO!

Ostali sportovi

(VIDEO) NAJBOLJA MMA BORBA GODINE! Udarci, krv i čelični karakter: Pokidao ligamente kolena i POBEDIO!

Podeli vest

UFC meč između Džoša Emeta i Šejna Burgosa mnogi fanovi MMA sporta, kao i borci smatraju za najbolji u ovoj godini

Viđena je brutalna borba! Udarci su leteli na sve strane. Bilo je i puno krvi ali niko nije hteo da odustane. 

Emet je na kraju slavio, a koliko je njegova pobeda velika govori i činjenica da je već u 20. sekundi duela pokidao ligamente kolena.

Nije se predao, tukao se do kraja i pobedio.

Burgos je u nekoliko navrata bio u nokdaunu ali je uspeo da se svaki put vrati i izdrži.

Posle meča svet MMA bio je oduševljen, a mnogi smatraju da je ovo najbolja borba u 2020. godini.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija