• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2020

10:09

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE, LEDI KRV U ŽILAMA! Pogledajte šta radi Majk Tajson!

Ostali sportovi

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE, LEDI KRV U ŽILAMA! Pogledajte šta radi Majk Tajson!

Podeli vest

Majk Tajson, legendarni bokserski teškaš, objavio je na Instagramu novi video snimak treninga

"Gvozdeni" Majk je na pragu 54. rođendana, u jednom periodu svog života je imao ozbiljnih problema sa viškom kilograma. Sada bi mogao da izađe na crtu mlađima.

SILOVAO ME JE I TUKAO, BIO SAM DEČAK! Tajson šokantnim priznanjem zabezeknuo planetu!

IMAO SAM TOLIKO SE*SA U ZATVORU.... Šokantno priznanje legendarnog Tajsona!

 

Uskoro ćemo ga definitivno videti u ringu.On je to najavio nekoliko puta, a u vezi sa tim povratkom bilo je mnogo različitih spekulacija.

Od boks meča sa Ivanderom Holifildom do humanitarnog okršaja egzibicionog karaktera kakav je najavljivao i sam Majk. Ako je zaista i nameravao da taj meč bude egzibicioni, onda bi verovatno i ovi treninzi bili bar nešto laganiji. Uverite se i sami u videu ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Training smarter every day. @smartcups SmartCups.com

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on Jun 22, 2020 at 12:10pm PDT

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07