• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2020

08:33

KAKAV ŠOK! Čak 70 odsto Japanaca NE ŽELI Olimpijske igre!

Ostali sportovi

KAKAV ŠOK! Čak 70 odsto Japanaca NE ŽELI Olimpijske igre!

Podeli vest

Više od 70 odsto Japanaca izjasnilo se protiv održavanja Olimpijskih igara u Tokiju na leto sledeće godine, pri čemu jih 36,4 odsto smatra da bi one trebalo da budu ponovo otkazane, a 33,7 odsto da treba da budu otkazane, pokazuju rezultati ankete agencije Kjodo njuz.


Samo 23,9 odsto ljudi u Japanu navelo je da Olimpijada, koja je trebalo da bude održana ovog leta, treba da bude održana po planu 2021. godine.

(FOTO) ANA I ŠVAJNI - OVO JOŠ NISTE VIDELI! Nemac objavio dosad neviđenu fotku sa venčanja!

NBA POJAČANJE! Barselona dovodi igrača iz Hjustona!

 


Glavni razlog zbog kojeg 75,3 odsto Japanaca smatra da Olimpijske igre treba ili ponovo odložiti ili otkazati jer je stav da prioritet vlade treba da bude borba protiv korona virusa, što je istaklo 12,7 anketiranih.

Dodatne troškove za "sprotsku ekstavaganciju" kao razlog neodržavanja igara naredne godine navelo je 5,9 odsto ispitanika.

Više od polovine učesnika ankete izrazilo je nezadovoljstvo odgovorom vlade remijera Šinzo Abea na pandemiju korona virusa.

Rezultati ankete su pokazali da 66,4 odsto Japanaca smetra da bi vlada trebalo da proglasi vanredno stanje zbog porasta broja novozaraženih u Tokiju poslednjih dana.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija