• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

16.08.2020

21:40

REČ ŠAMPIONA! Hamilton otvorio dušu nakon trijumfa u Španiji!

Ostali sportovi

REČ ŠAMPIONA! Hamilton otvorio dušu nakon trijumfa u Španiji!

Podeli vest

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je zadovoljan pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Španije

Hamilton je ostvario 88. pobedu u sezoni i nalazi se na tri pobede od rekordera Mihaela Šumahera. Trku je završio rezultatom sat, 31 minut, 45,279 sekundi. On je postao i rekorder po broju podijuma - 156. puta je bio na postolju u 256. trka.

NEMA MU RAVNOG! Hamilton najbrži i na VN Španije!

- Dobro sam se danas osećao na stazi, ekipa je uložila fantastičan napor. Imali smo problema sa gumama i to što smo uspeli da shvatimo šta se dogodilo prošle nedelje nam je omogućilo da ostvarimo ovakav rezultat, strategija koju smo odredili je bila prava. Nisam čak ni shvatio da je poslednji krug, bio sam koncentrisan i spreman da nastavim. Pomalo sam razmišljao i o strategiji jednog zaustavljanja u boksu- dodao je britanski vozač.

- Zahvalan sam svima u fabrici koji rade u ovom vrlo teškom trenutku- rekao je šestostruki svetski šampion.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija