• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

19:50

PREMINUO PRE VIŠE OD DVA MESECA! Nemci otkrili da nas je napustio poznati jugoslovensi rukometaš

Ostali sportovi

PREMINUO PRE VIŠE OD DVA MESECA! Nemci otkrili da nas je napustio poznati jugoslovensi rukometaš

Podeli vest

Čuveni jugoslovenski rukometaš Milomir Mijatović preminuo je u 67. godini života

Reč je o jednom od najboljih rukometaša sa ovih prostora i najboljem igraču sezone 1978/79 u Jugoslaviji kada je njegov Željezničar osvojio jedini trofej prvaka stare države.

MORALO JE TAKO! Vajda ipak neće biti uz Noleta, evo ko je novi trener Srbina na US Openu!

Ovaj podatak je objavio nemački klub Flensburg za koji je Mijatović sa velikim uspehom igrao. Kako oni navode Mijatović je preminuo još 22. juna, međutim informacije nije bilo u javnosti.

- Opraštamo se od Milomira Mijatovića, bivšeg igrača i rukometaša svetske klase koji je igrao i za Flensburg Handevit. Umro je 22. juna 2020. u Manhejmu. Pamtićemo Mila kao izvanrednog rukometaša i osobu- piše na Tviteru nemačkog kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija