• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

13:40

SPREMAN JE KAO ZAPETA PUŠKA! Rakić jedva čeka subotu i ulazak u ring!

Ostali sportovi

SPREMAN JE KAO ZAPETA PUŠKA! Rakić jedva čeka subotu i ulazak u ring!

Podeli vest

Srpski borac Aleksandar "Raketa" Rakić u subotu ima veliku okršaj sa Entonijem Smitom

Aleksandar Rakić i Entoni Smit boriće se ove subote na UFC on ESPN + 11 događaju. Smit je u poslednjem meču bio "izdominiran" od Glovera Tešeire, dok je Aleksandar Rakić poražen kontroverznom podeljenom odlukom sudija od Volkana Ezdemira.

ISPLIVALA CIFRA! Ovo je novac koji Partizan dao za transfer Erika Mike?

- Spreman sam za 15 minuta pakla, jer ne želim da predviđam da ću ga nokautirati ili pobediti polugom. Borba je borba, tu nikada ništa ne znate sigurno, tako da se spremam za sve. Imam treninge za udaranje, rvanje, grepling, kardio... Biću srećan kako god da se da pobedim, jer samo želim da se u subotu predstavim u najboljem svetlu- rekao je Aleksandar Rakić.

U nedavnom intervjuu, Entoni Smit je rekao da mu borac kao što je Rakić odgovara po stilu i da bi mogao da kontroliše takvog borca.

- Rekao je da sam jednodimenzionalan, što znači da me nije dovoljno skautirao. Da je gledao moje borbe, video bi da sam radio od svega po malo. Kikboks, rvanje, grepling... Svega ima po malo, snažno udaram, snalažljiv sam, spreman sam na sve- zaključuje Rakić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija