• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

19:14

BRUTALNA LIKVIDACIJA! Tragedija, u mučkom napadu s leđa ubijen mladi bokser!

Ostali sportovi

BRUTALNA LIKVIDACIJA! Tragedija, u mučkom napadu s leđa ubijen mladi bokser!

Podeli vest

Velika nada američkog boksa Deni Gonzales, koji je imao potpisan ugovor sa timom Flojda Mejvedera, ubijen je u Kaliforniji

Šokantne vesti objavio je na društvenim mrežama predsednik WBC organizacije Maurisio Sulaiman.

- Sa tugom moram da objavimo da je Deni Gonzales tragično nastradao - kratko je na Tviteru napisao Sulaiman.

SVE ZA LOVU! Mejveder spreman za revanš sa Konorom, ali ima JEDAN VAŽAN USLOV!

MEJVEDER PODIGAO AMERIKU NA NOGE! Plaća SAHRANU brutalno ubijenom Džordžu Flojdu!

 

Deni je ubijen kukavički, s leđa. Kako prenose američki mediji, Deni, koji je s Mejvederovim timom potpisao ugovor pre četiri godine, ubijen je u društvu prijatelja u dolini Moreno, kada mu je prišla nepoznata osoba i hladnokrvno ga likvidirala s leđa.

Kako je Mejveder podigao Ameriku na noge pročitajte OVDE.

 

Od Gonzalesa se oprostio i Flojd Mejveder, koji je s njim dogovorio saradnju kada je Deni imao svega 18 godina uz učinak u amaterskom boksu 96-13.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija