• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

14.09.2020

13:52

Vojvođanska banka najveći sponzor Rukometnog saveza Srbije

Ostali sportovi

Vojvođanska banka najveći sponzor Rukometnog saveza Srbije

Podeli vest

Vojvođanska banka nastavlja uspešnu saradnju sa Rukometnim savezom Srbije kao njihov najveći sponzor i tako neguje tradiciju ulaganja i podrške nacionalnom sportu. Sponzorstvo RSS podrazumevaće u narednom periodu podršku rada Saveza i pripreme muških i ženskih rukometnih timova

Podrška sportu je strateško polje u oblasti korporativnih davanja i prioritet u segmentu društveno-odgovornog poslovanja Vojvođanske banke.

Sponzorstvo Rukometnog saveza Srbije predstavlja nastavak podrške nacionalnom sportu koja se između ostalog ogleda i u plodonosnoj i 20 godina dugoj saradnji Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije.

Foto: Promo

- Prepoznali smo rukomet kao sport kome je potrebna podrška i u koji želimo dugoročno da ulažemo zajedno sa našim partnerima. Naša matična OTP Grupa dugoročno podržava rukometni sport u Mađarskoj i mi nastavljamo sa tom tradicijom i u Srbiji. Izuzetno nam je drago što imamo priliku da podržimo timski sport u kome su muške i ženske reprezentacije podjednako trofejne. Imamo mnogo toga da naučimo od naših vrhunskih sportista i veoma se radujemo nastavku saradnje. Svim srcem navijamo da se ženska rukometna reprezentacija kvalifikuje za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju. Uvereni smo da će ovo partnerstvo značajno unaprediti uslove rada, pripremu i mogućnost odlaska naših rukometaša na međunarodna takmičenja - izjavio je Predrag Vasić, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke, OTP Grupa.

Foto: Promo

Božidar Đurković, predsednik Rukometnog saveza Srbije, izrazio je zadvoljstvo zbog činjenice da je Savez dobio pouzdanog partnera kroz saradnju sa Vojvođanskom bankom.

- Izuzetna nam je čast što ćemo u narednom periodu imati veliku podršku Vojvođanske banke kao deo OTP Grupe, koja decenijama ulaže u prave vrednosti i pruža ozbiljnu podršku domaćem sportu. Ovo partnerstvo nam je dodatan motiv da sve naše selekcije postižu što bolje rezultate, a naš spoznor će biti deo svih naših budućih uspeha - istakao je Božidar Đurković.


Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija