• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

15:10

NOVE INFORMACIJE! Šumaher ne može da priča, a isplivali su novi detalji o lečenju Nemca!

Ostali sportovi

NOVE INFORMACIJE! Šumaher ne može da priča, a isplivali su novi detalji o lečenju Nemca!

Podeli vest

Nekadašnji sedmostruki šampion Formule 1 Nemac Mihael Šumaher, oporavak će nastaviti na Majorki

Tačnije, u vili koju je pre tri godine njegova supruga Korina otkupila od predsednika fudbalskog kluba Reala iz Madrida, Florentina Pereza.

Šumaher je nesreću doživeo 29. decembra 2013. godine kada je pao na skijanju u francuskim Alpima. Legenda Formule 1 je i dalje u teškom stanju od povrede koju je zadobio na skijanju.Više stručnjaka je govorilo da se Nemac nikada neće oporaviti i moći da živi bez pomoći medicinskih mašina. 

Foto: reuters

 

Oporavak nastavlja u Španiji, a vila se prostire na velelepnih 15.000 kvadratnih metara sadrži razne pogodnosti: dva bazena, heliodrom, teretanu... a porodicu Šumaher koštala je 30 miliona evra.

- Istina je da će Mihael Šumaher doći u naše mesto - rekla je Katja Ruarh, predsednica opštine.

Nedavno je otkriveno da Šumaher može da komunicira očima i da uz adekvatnu pomoć i negu u dogledno vreme može da napravi pomake u oporavku, što njegova porodica veruje da će se dogoditi na Balearskim ostrvima, gde je klima idealna.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija